24 / 04 / 2024

Dumankaya Sancaktepe ön talep

Dumankaya Sancaktepe ön talep

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe’de hayata geçireceği yeni projesinde, satışa çıkacak daire sayısının 30 katı ön talep toplandı. Projeye 7 bin başvuru geldi.

Dumankaya Sancaktepe projesine 5 bin 200 ön talep geldi!

Dumankaya İnşaat'ın yeni projesi Sancaktepe'ye ön talep sürecinde 5 bin 200 talep geldi. Şirket bu durumu Twitter'dan duyurdu. Ön talepte bulunanlara 5 bin TL'lik indirim çeki kampanyası da devam ediyor

Dumankaya Sancaktepe ön talep topluyor! 5 bin TL indirim avantajı ile!

Dumankaya İnşaat, Sancaktepe’ye Avrupa kentleri ve bahçeleri konseptini taşıyacağı yeni projesinin ön talep döneminde başvuru yapanları ön satış fiyat avantajlarının yanı sıra 5.000 TL değerinde indirim avantajı ile taçlandıracak.

Dumankaya Sancaktepe projesinde 4 bin 200 adet ön talep toplandı!

DUMANKAYA İnşaat'ın Sancaktepe'de gerçekleştireceği yaklaşık 1.000 konutluk yeni projesine 4 bin 200 adet ön talep toplandı. Yakında ön satışı başlayacak proje 66 dönüm arazi üzerinde gerçekleştirilecek...

Dumankaya'nın Sancaktepe projesine 4 bin 200 talep geldi!

Dumankaya İnşaat, İstanbul Sancaktepe'de hayata geçireceği yeni projesi için 4 bin 200 adet ön talep toplandı. 800-1000 adet arası bağımsız üniteden oluşan proje bölgenin en önemli yaşam alanlarından biri olacak...

Dumankaya İnşaat Sancaktepe projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Dumankaya İnşaat Sancaktepe projesinde ön talep süreci başladı. Proje kapsamında ön talepler telefonda toplanıyor. Toplanan ön talepler sonrasında satış dönemi zamanında ön talepte bulunanlar öncelikli olacak...

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

Yeni konut projeleri için harekete geçen Sur Yapı'nın Sancaktepe'deki yeni projesi ön satışa çıktı. 

Muhit Sancaktepe ön satış fiyatları!

Muhit Sancaktepe Evleri, Sur Yapı imzasıyla inşa ediliyor. 24 ay sonra teslimlerinin yapılması planlanan projede 1+12den 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

Bağcılar'da 5 mahalle riskli alan ilan edildi!

İstanbul Bağcılar ilçesi, Merkez, Sancaktepe, İnönü, Çınar ve Yavuzselim Mahalleleri içerisinde bulunan alanın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ömer Dumankaya'dan yeni şirket!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Dky Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu.

Fİ Yapı ve Dumankaya'dan ev alan vatandaşlar ne yapacak?

FETÖ soruşturması kapsamında Dumankaya patronlarının mal varlıklarına el konuldu. Fİ Yapı’nın patronu tutuklandı. İki şirkette teslim edilmesi gereken 8 bini aşkın konut var.

Aras Yap Sat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Yap Sat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Haydar Palacı ve Mehmet Palacı ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Derya Sokak'ta kuruldu.

Bekdemir Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekdemir Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Akın Bekdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Sultangazi Caddesi'nde kuruldu.

Dumankaya'dan 3 projesinde bahar müjdesi!

Dumankaya, havaların ısınmaya başladığı bahar aylarında yeni ev arayanlara yönelik başlattığı bahar kampanyasında cazip avantajlar sunuyor. 60 ay 0 faizli bahar kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Özbu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Emin Budak ve Mehmet Tahir Özalp ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Ülker Danışmanlık Hizmetleri Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülker Danışmanlık Hizmetleri Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilber Ülker tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Genç nüfus gayrimenkul sektörü için bir avantaj!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, yaşanan terör olaylarının konut sektörünü de etkilediğini söyledi. Dumankaya, genç nüfusun ise sektör için bir avantaj olduğunu kaydetti.

Ritim İstanbul Residence Maltepe satış fiyatları!

Ritim İstanbul Residence Maltepe satış fiyatları 409 bin 200 TL'den başlangıç gösteriliyor. Dumankaya imzasını taşıyan Ritim İstanbul projesinde 2017'ye kadar tek kuruş ödemeden ev sahibi olunuyor...

Rose Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rose Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Doğan tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Ankara Caddesi' nde kuruldu.

Dumankaya Sancaktepe ön talep Haberi

Dumankaya Sancaktepe ön talep

Dumankaya Sancaktepe projesine 7 bin başvuru geldi. Proje için şu ana kadar 7 binin üzerinde ön talep aldıklarını ve bu sayının giderek arttığını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, projeye günde ortalama 25 ön talep geldiğini vurguladı. Büyük çoğunlukla oturumculardan talep aldıklarını belirten Dumankaya, “sürekli “satışa çıkın” baskısıyla karşılaştıklarını bu nedenle satışlara 20–25 Temmuz 'da başlayabileceklerini belirtti.  

Projeden ilk konut alanların fiyat açısından avantajlı olacağını vurgulayan Dumankaya sözlerine şöyle devam etti:“Sancaktepe yapımı devam eden metronun 2015 yılı son çeyreğinde açılması ve 4.100 yatak kapasiteli ve 15.000 personelin çalışması planlanan Avrupa’nın en büyük şehir hastanesinin inşaatının tamamlanması ile birlikte İstanbul’un yeni cazibe merkezlerinden biri haline gelecek. Dumankaya olarak bizler her zaman projeyi gerçekleştireceğimiz bölgenin ihtiyaçlarını ve müşterilerimizin...