27 / 04 / 2024

Dumankayanın yeni kampanyası nasıl olacak

Dumankayanın yeni kampanyası nasıl olacak

Türk gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Dumankaya İnşaat yeni sezona sıra dışı bir kampanya ile girecek.

Chery'den 2024'ün 2. kampanyası da geldi! Tiggo, Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro'nun fiyatları şaşırttı!

Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapan otomotiv devi Chery, yeni yılın ikinci kampanyasını da duyurdu. Chery'nin remi internet sitesinde paylaşılan listeye göre Tiggo, Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro'nun fiyatları yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenleri de şaşırttı.

Chery'den 2024'ün ilk kampanyası! 50 bin TL takas desteği ve 200 bin TL faizsiz kredi!

2024'ün ilk kampanyasını başlatan Chery, yeni bir SUV sahibi olmak isteyenlere 50 bin liraya kadar takas desteği ve 200 bin liraya kadar faizsiz kredi avantajı sağlıyor.

İş Bankası yeni kampanyası için düğmeye bastı! Tam 600 TL indirim yapılacak!

İş Bankası pek çok kişi tarafından merakla beklenen yeni kampanyası için düğmeye bastı. İş Bankası yeni kampanyası kapsamında tam 600 TL indirim yapacak. İşte İş Bankası'nın Ekim 2023 kampanyası ile ilgili detaylar...

Akaryakıt alacaklar müjde! Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu! İşte kampanya detayları...

Kapamayanlarına devam eden Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, Petrol Ofisi istasyonlarında 4. akaryakıt ve otogaz alışverişlerine 125 TL Bankkart Lira verileceğini açıkladı.

İş Bankası'ndan son dakika açıklaması! Yeni kampanyasını resmen duyurdu! 31 Mart'a kadar vaktiniz var! Acele edin...

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen İş Bankası, Maximum altında yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya ayrıntılarına göre; 31 Mart'a kadar vaktiniz var! İşte ayrıntılar...

Halkbank Paraf üzerinden yeni kampanyasını duyurdu! 28 Şubat 2023'e kadar faydalanın!

Halkbank yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 200 TL verilecek. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası en yeni kampanyasını az önce duyurdu! Bunu yapanın cebine tam 1.250 TL koyacak! Duyan almaya koştu!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası en yeni kampanyasını az önce duyurdu... Bunu yapanın cebine tam 1.250 TL koyacak! Duyan almaya koştu... Hemen siz de bakın...

Garanti BBVA en yeni kampanyasını az önce duyurdu! Bunu yapanın cebine tam 6 bin TL koyacak! Kimliğini kapan koşuyor!

Garanti BBVA milyonlarca emekliyi ilgilendiren en yeni kampanyasını az önce duyurdu. Bunu yapanın cebine tam 6 bin TL koyacak... Kimliğini kapan koşuyor...

Ziraat Bankası yeni kampanyasını resmen duyurdu! 75 TL hediye edilecek! Bankkart'ı olanlar hemen baksın!

Ziraat Bankası merakla beklenen yeni kampanyasını resmen duyurdu. Kampanya kapsamında 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira hediye edilecek. 

İş Bankası yeni kampanyasını açıkladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! 30 Kasım'a kadar hemen bakın!

Türkiye'nin en tanınan bankaları arasında yer alan İş Bankası yeni kampanyasını açıkladı. Hemen buraya bakın! 30 Kasım'a kadar siz de yararlanabilirsiniz. İşte kampanya ayrıntıları...

Güzelliğine düşkün olanlar dikkat! Ziraat Bankası Bankkart kampanyası hız kesmeden devam ediyor!

Ziraat Bankası Bankkart kampanyası özellikle kadınları sevindirecek türden. Bankkart’ın  yeni kampanyası kozmetik dünyasıyla ilgili.  Kuaför ve güzellik salonlarında yapacağınız 250 TL ve üzeri her harcamanızda 25 Türk Lirası olmak üzere toplamda 100 TL değerinde Bankkart lira kazanabilirsiniz. 

Bakyapı yeni kampanyasıyla herkesi ev sahibi yapacak!

Yeni kampanyasıyla herkesi ev sahibi yapacak Bakyapı “120 ay vade farkı BAKYAPI’dan” kampanyasını başlattı..

Emlak Konut yeni kampanyası 2017!

30 projede toplam 15 bin konut için geçerli olan Emlak Konut yeni kampanyası "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" bugün başladı. Kampanya 31 Mart 2017'de sona erecek.

Dumankayanın yeni kampanyası nasıl olacak Haberi

Dumankayanın yeni kampanyası nasıl olacak

Türk gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Dumankaya İnşaat yeni sezona sıra dışı bir kampanya ile girecek.


Konut sahibi olmak isteyenlere ya da yatırım yaparak birikimini en kazançlı şekilde değerlendirmeyi düşünenlere bugüne kadar uygulanmamış seçenekler sunmayı planlayan şirket, Dubai'de katılacağı Cityscape Global’in hemen ardından 14 Eylül Pazartesi günü bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.


'Ev sahibi olmanın akıl almaz formülü' sloganıyla paylaşılacak kampanyanın geçen yıl uygulamaya giren D planı gibi ilgi görmesi bekleniyor. Açıklanacak kampanyanın taksit ödeme kaygısı yaşamak istemeyen yatırımcılar için büyük bir fırsat olacağını bu nedenle bugünlerde konut satın almak isteyenlerinin 14 Eylül'e kadar beklemelerini şimdiden duyuralım.


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla açıklanacak seçeneklerle, şirket var olan stoklarını eritip hızla yeni projelerinin lansmanına hazırlanacak.


Yeni...