29 / 03 / 2024

dünya müteahhitlik listesi

dünya müteahhitlik listesi

Kuzu Grup, uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR tarafından firmaların ülkeleri dışında gerçekleştirdikleri iş hacimleri dikkate alınarak hazırlanan "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 141’inci sırada yer aldı.

Türk müteahhitler dünya genelinde 12 binden fazla projeye imza attı! 

Türkiye, küresel anlamda en çok iş yapan ilk 250 müteahhitlik şirketi sıralamasında Çin’in ardından ikinci sırada yer alıyor. Dünya genelinde geçmişten günümüze üstlenilen toplam proje sayısı ise 12 bini aştı. 

Dünya üzerindeki nakit paralar tedavülden kalkacak! Süreci başlatan imza atıldı

Dünya öümüzdeki 5-10 yılda kağıt parayı rafa kaldırarak tek bir para birimine geçecek. Artık parayı cepte ve cüzdanda taşımaya gerek kalmayacak. Para sadece banka hesabınızda göreceğiniz rakamlardan ibaret olacak.

Mimanj İnşaat Müteahhitlik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimanj İnşaat Müteahhitlik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de W. Alı Husseın Al-Yaqoob ve Özgür Oral ortaklığında kuruldu.

Mimanj İnşaat Müteahhitlik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimanj İnşaat Müteahhitlik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de W. Alı Husseın Al-Yaqoob ve Özgür Oral ortaklığında kuruldu.

Dünya bunu konuşuyor! Rus rublesi değerlendi; gerçek mi yapay mı?

Dünya gündeminde Rus rublesinin değeri konuşuluyor. Rusya Ukrayna Savaşından bir gün önce 81 olan ABD doları/Rus rublesi kuru bugün 76 lirayı gördü. Tü m yaptırımlara rağmen Rus rublesinin değer kaybetmemesi dünya gündeminde yer alıyor. Peki bu gerçek mi yapay mı?

Çiftçiye dünya bankasından 341 milyon dolarlık destek! 80 bini aşkın çiftçiye müjde!

Dünya Bankası, sürdürülebilir tarım sektörüne destek olmak için Türkiye'ye sunulması öngörülen 341,27 milyon dolar krediye onay verdi.

Kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2022 hangileri? İşte banka listesi...

Kentsel dönüşümde riskli yapısını yıkarak yenileyenler avantajlı kredi fırsatlarından faydalanmak istiyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2022 hangileri? İşte banka listesi...

Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Yurt dışı müteahhitlik projeleri 2021'de 20 milyar doları aşacak!

Geçtiğimiz sene sert bir şekilde düşüş gösteren yurt dışı müteahhitlik işleri miktarı, 2021 yılında toparlandı ve tekrar 20 milyar doların üzerine ulaştı. Kasım sonu itibariyle Türk müteahhitler 130 ülkede 10 bin 909 proje üstlendi.

Mavi Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile  N.Habil Kıymet tarafından kuruldu.

Kirazlıtepe dönüşüm projesinin 3. Etap ihalesi Turgut Müteahhitlik'in!

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi üçüncü etabının maliyeti belli oldu. Nisan'da gerçekleştirilen ihaleyi, Rize merkezli olan Turgut Müteahhitlik 396 milyon TL'ye kazandı. 

Yurt dışı müteahhitlik hizmetlerinde akreditasyon sistemi geliyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, yaptığı açıklamada yurt dışı müteahhitlik hizmetlerinde akreditasyon mekanizması kurulması üzerine çalıştıklarını söyledi.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

dünya müteahhitlik listesi Haberi

dünya müteahhitlik listesi

Tüm dünya tarafından takip edilen raporla ilgili konuşan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kuzu, “Türkiye, dünyada müteahhitlik hizmetleri alanında ikinci sıradaki yerini korudu. Bu hem biz sektör temsilcileri adına hem de ülkemiz adına önemli bir sonuç. Söz konusu rapor global bir boyut taşıdığı için referans olarak da kabul ediliyor. Ülkemizin adını böyle önemli platformlarda görmek bizler için gurur verici. Kuzu Grup olarak listede 141’inci sırada yer alıyoruz. Hedefimiz, 10 yıl içinde dünya genelinde iş yapan en büyük inşaat şirketleri sıralamasında ilk 20 arasına girmek” dedi. 


“Bizler yurt dışında proje geliştirirken Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi uluslararası işbirliklerimiz ile kültürler arası köprü oluşturuyoruz” diyen Güven Kuzu, hali hazırda İran ve Cezayir’de proje yaptıklarını belirterek 2017 yılında da yurt dışında aktif rol...