24 / 04 / 2024

Dünyada yapılacak yeni statlar

Dünyada yapılacak yeni statlar

İngiliz Mirror gazetesi geleceğin statlarını derledi. Yeni statların yapım ve yapım aşamaları hakkında bilgi veren İngiliz Mirror gazetesinde yer alan geleceğin statları;

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Emeklilere ek zamda son dakika gelişmesi! Yeni emekli olanlara ek zam yapılacak mı?

En düşük emekli maaşını 10 bin liraya yükseltilmesi ile SSK ve Bağkur emekli maaşlarında yüzde 5 artış yapılacak. Peki yeni emekliler ek zamdan yararlanacak mı? 

Ev sahibi olanlar dikkat! Konut satışında yeni dönem! 'e-Devlet üzerinden yapılacak'

Gayrimenkul ticareti hakkında gerçekleşen yönetmelik değişikliği ile beraber 1 Kasım tarihi itibarıyla taşınmaz ilanlarının yayınlanmasında yeni bir düzenleme yapılacak.

Tapuda yeni dönem! Noterden gayrimenkul satışı nasıl yapılacak? Hangi belgeler gerekli? İşte 6 maddede merak edilenler..

Taşınmaz satış sözleşmeleri, 4 Temmuz tarihi itibarıyla Noterler tarafından da yapılacak. Tapuda yeni dönem resmen başlıyor. İşte 6 maddede noterden gayrimenkul satışı hakkında merak edilenler!

THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? Yenişehir Evleri isim listesi belli oldu mu? 

THY ile Emlak Konut işbirliğinde Arnavutköy'de yükselecek, Yenişehir Evleri projesi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki,  THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Yapı Denetiminde Yeni Düzenleme: İhmal Eden Kuruluşlara 3 Aya Kadar İş Yasağı!

Yapı denetiminde yeni düzenleme: İhmal eden kuruluşlar 3 ay boyunca yeni iş alamayacak. Çevre Bakanlığı tarafından getirilen sıkı tedbirlerle yapı denetiminde kalite ve güven artırılacak.

Orman Genel Müdürlüğü acil olarak duyuruldu! 48 ilde personel alımı yapılacak! İşte o iller ve şartlar!

Orman Genel Müdürlüğü, yeni personel alımına başladı. Bununla birlikte alım yapılacak iller ve başvuru şartları duyuruldu. İşte detaylar!

Yeni yapılacak konutlar için ‘alüvyon kalınlığı’ uyarısı!

Deprem bölgesinde yapılacak yeni konutlar için çalışmaların başlatıldığı bu dönemde, uzmanlardan bu kez, ‘alüvyon’ uyarısı geldi.

TOKİ'nin 19-25 Aralık 2022 kura çekilişleri il il peş peşe yapılacak! Yeni haftada hangi illerde çekiliş olacak?

TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin güncel kura çekiliş takvimi resmen açıklandı. Peki, 19-25 Aralık 2022 TOKİ kura çekilişleri hangi iller için yapılacak? 2022 il il TOKİ kura çekilişi hangi tarihlerde gerçekleşecek? İşte art arda kura çekilişleri il il tam liste...

Emekliye yapılacak yeni maaş tahmini! İşte SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı için yapılan yeni maaş rakamları!

Emekli ve memurlar dört gözle yapılacak zam oranını bekliyor. Sürekli en düşük emekli maaşının ne kadar olacağı tahmin edilmeye çalışıyor. İşte bu konudaki son gelişmeler!

Brent petrolün düşüşü akaryakıta yansıdı! İndirim yapılacak tarih açıklandı! Depoyu doldurmak için fırsat

Brent petrolde geçtiğimiz Mart ayından bu yana göürlen en düşük seviye akaryakıt fiyatlarına yansımaya başladı. Benzine indirim yapılacağı açıklandı. Benzinin litresinde yapılacak indirimle bir litre benzinin kaç lira olacağı da açıklandı. İşte detaylar..

Türkiye'de 3 yıl içinde 36 yeni cezaevi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayınlanmış olan 2022 senesi yatırım programlarına göre 36 yeni ceza infaz kurumu yapılacak. Yeni yapılacak olan ceza infaz kurumunun sonuncusu 2025 yılında bitecek. 

Dünyada yapılacak yeni statlar Haberi

Dünyada yapılacak yeni statlar

Tottenham Hotspur, 2008'den bu yana yeni stadını yapmayı planlıyor. 56,250 kişilik düşünülen stadın önündeki tek engel ise yapım sırasında yerel binalara zarar vereceği endişesi. Bu yüzden stat yapımında henüz somut bir adım atılamadı.



Yeni Tottenham Stadı'nın planlanan maç günü görüntüsü.




Lyon: Stade des Lumieres 59 bin kişilik olacak ve Euro 2016 maçlarına ev sahipliği yapacak. Lyon'un 1950'den bu yana ev sahipliğini yaptığı Stade de Gerland'ın yerini alacak.




West HAM: Gelecek sezondan itibaren West Ham, Londra Olimpiyat Stadı'nı kullanmaya başlayacak. 





Atletico Madrid: Madrid'in eski Olimpiyat Stadı'nın yerine yapımı devam eden La Peineta Stadı'nda Atletico Madrid maçlarını oynayacak. Stat kapasitesi 20 bin kişi artırılarak 70 bine çıkarılacak.





Valencia: Valencia'nın stadı Mestalla'nın yapımı son yıllardaki mali yetersizlikler nedeniyle sekteye uğradı.



Zenit St...