18 / 04 / 2024

Dupont Corian solid yüzey malzemesi

Dupont Corian solid yüzey malzemesi

DuPont™ Corian®, ileri teknoloji yüzey malzemesi, iç mekan tasarımında devrim yaparak yenilik dalgasını mimariye ulaştırdı. Şimdi ise yapıların dış cephe kaplama uygulamalarında en geniş sertifikasyona sahip solid yüzey malzemesi haline geldi.

Solid Yurtdışı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Solid Yurtdışı İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

Solid Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solid Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Cihan Calp tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Solid City İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solid City İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kurthan Gönül tarafından 2 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Solid Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Solid Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Talam Alkhamıs, Ahmet Çalık ve Sehab Eddın Al Attar imzasıyla kuruldu.

Trendist Ataşehir’e komşu 110 dönümlük şehir parkı geliyor!

K Yapı ve Solid İnşaat’ın Ataşehir’deki kentsel dönüşüm projesinde teslimler başladı. Projeden ev alanlara 110 dönümlük şehir parkına komşu olacaklarını vaat ettiklerini söyleyen Murat Karaduman, belediyenin park için 4. kez ihaleye çıkacağını söyledi.

Trendist Ataşehir'de teslimler başlıyor!

İstanbul Ataşehir'de K Yapı ve Solid İnşaat imzasıyla yükselen Trendist Ataşehir projesinde bağımsız bölümlerin teslimleri başlıyor. Projede yer alan her bir bağımsız bölüm için teslim günü ve saati belirlendi.

Türkiye'de inşaat sektörü 10 yılda büyük gelişme gösterdi!

DuPont Building Innovations (DuPont Yapı Çözümleri) Ülke Müdürü, Doğan Öz, İnşaat ve yapı sektörünün 2015 yılı değerlendirmelerini ve 2016 yılı öngörülerini paylaştı...

DuPont Corian ile iç mekanlarda karakteristik duvarlar!

Fark yaratan ve işlevsel yaşam alanları için dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, iç mekân duvar panellerinde, ara bölmelerde ve duvar kaplamalarında karakteristik ve estetik tasarımlara olanak sunuyor.

Park Afyon AVM, DuPont'u tercih etti!

Afyonkarahisar şehir merkezine alternatif bir sosyal yaşam alanı sunmak üzere projelendirilen ve Eylül 2015’te açılan Park Afyon AVM, dış cephe su yalıtımında DuPont™’un nefes alan su yalıtım örtülerinden Tyvek® FireCurb™ Housewrap’i tercih etti.

DuPont Corian ile bina cephelerinde yaratıcı çözümler!

Yapı ve inşaat sektörüne bilim odaklı yenilikçi ürünler geliştiren ve dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, binaların dış cephelerine estetik getiriyor.

Suricatta Systems acil durum barınakları üretiyor!

Suricatta Systems, DuPont™ Tyvek® ileri teknoloji su yalıtım örtüleri ve DuPont™ Plantex® geotekstil ürünleri kullanarak yüksek performanslı, taşınması kolay ve her ortama uyarlanabilir acil durum barınakları üretti.

DuPont™ Corian®'dan mutfak dekorasyonuna DeepColour renkler!

Ağustos 2015 –Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, mutfaklarda kolay temizlik ve hijyen gibi pek çok avantajı bir arada sunuyor.

DuPont Corian banyolara estetik tasarımlar gerçekleştiriyor!

Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont Corian, büyüme programı kapsamında geliştirdiği yeni lavabo koleksiyonuyla banyolara estetik ve inovatif çözümler sunuyor.

Dupont Corian solid yüzey malzemesi Haberi

Dupont Corian solid yüzey malzemesi

DuPont™ Corian®, ileri teknoloji yüzey malzemesi, iç mekan tasarımında devrim yaparak yenilik dalgasını mimariye ulaştırdı. Şimdi ise yapıların dış cephe kaplama uygulamalarında en geniş sertifikasyona sahip solid yüzey malzemesi haline geldi.


Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da DuPont™ Corian®’ın sahip olduğu sertifikalar:

- "Avis Technique" ATEC 2/11-1472, ISO 4892-2 hızlandırılmış yaşlandırma dahil), EN 14509 (nem testi), ISO 10545-12 (donma-çözülme dayanımı) testleri;

- Yeni 2013 protokolüne göre NF P 06-013 sismik belgesi, Fransız enstitü CSTB;

- İngilizce sertifika CWCT 2012/050 Ağustos 2012, su geçirmezlik, rüzgar dayanımı, hafif ve sert kütle darbesi testi dahil;

- Avrupa Teknik Onayı (European Technical Approval) ETA-13/0377

- Polonya için Aprobata Technizna ITB AT-15-2465/2012 (Altyapı Düzenleme Bakanlığı tarafından 25 metre yüksekliğine kadar binalar için).


DuPont™ Corian®, ABD’de, yapıların dış cephe kaplama uygulamaları için gereken...