29 / 03 / 2024

Dursun Özbek kim

Dursun Özbek kim

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yapılması planlanan spor salonunun, 10 yıllık isim hakkı sponsorluğu ile sağlanacağını, ayrıca bu salonun yıllık 10 milyon dolar kira getirisi olacağını söyledi.

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek Vodafone Arena'nın açılışına katılacak mı?

Fikret Orman'ın Kulüpler Birliği aracılığıyla Vodafone Arena'nın 10 Nisan tarihinde yapılacak olan protokol açılışı için kulüp başkanlarına davetiye gönderdiği öğrenildi. Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Türk Telekom Arena'nın çatısı kapatılacak!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, spor salonu projesiyle birlikte Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Galatasaray arasındaki 18 davanın çözüme ulaşacağını belirtti,

Dursun Özbek salon projesiyle ilgili detayları anlattı!

Galatsaray Kulübü Başakanı Dursun Özbek, bir yığın sorunla uğraşırken, bir taraftan da yeni salon projesi gibi önemli gelişmelere imza atmaya çalışıyor.

Galatasaray, deprem bölgesini unutmadı! 300 konut inşa edilecek!

Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek ve eski Başkanı Adnan Polat deprem bölgesinden seslenerek, “Herkes kalıcı konutlara girinceye kadar deprem bölgesine konsantre olmaya devam edelim” dedi.

Galatasaray, Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa edecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada kulüp olarak Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa etmek istediklerine değindi.

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Galatasaray'dan yeni şirket! 50 bin TL'ye kuruldu!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği Üyesi Metin Öztürk, Sarıyer'de yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Dursun Özbek'ten Florya arazisi açıklaması: 40 dönümlük araziyi satın almak için son aşamaya geldik!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek divan kurulu toplantısında Florya'daki Emlak Konut GYO arazisi ile ilgili dikakt çeken bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Dursun Özbek'ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübü iyi günlere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Özbek Florya projesine ilişkinde açıklamarda bulundu.

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri'nde inşaat çalışmaları tam gaz!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımı ve altyapısının kullanacağı tesisin yapımı için başlatılan inşaat çalışmalarının başladığı arazide incelemelerde bulundu.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Başkan Adayı Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'in gayrimenkule yönelik projelerine eleştiri!

Galatasaray Kulübünde 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'in kulübün gayrimenkullerine yönelik projelerini eleştirdi.

Burak Elmas'tan Florya arazisi açıklaması!

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Dursun Özbek, Florya araziyle ilgili "Yaptığınız operasyonun Galatasaray'a neye mal olduğunu başkan gelsin açıklasın" dedi. Özbek'e yanıt veren başkan Burak Elmas ise, Florya arazisindeki son durumu anlattı.

Galatasaray'a 102 milyon liralık haciz!

Dursun Özbek'in haciz ve ipotek koydurma ihtimali nedeniyle Florya'nın tapusunu almakta acele ettiklerini söyleyen Mustafa Cengiz, "Kendisiyle görüşmeler yapıyoruz. Çözüm arıyoruz. Şu anda faizle birlikte 102 milyon lira haciz var. Allah kimsenin evine, ocağına haciz düşürmesin" dedi...

Dursun Özbek kim Haberi

Dursun Özbek kim

Galatasaray Adası'nda gerçekleşen Galatasaray Mayıs ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, TT Arena'nın yanına yapılması planlanan spor salonu ve TT Arena'nın kapatılamayan çatısı hakkında açıklamalarda bulundu. Özbek, “Bildiğiniz gibi geçmişte hem mali genel kurulda hem de pan kurullarında bilgisini vermiştim. Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile yaptığım görüşmede Arena'nın yanındaki projeyi geliştirerek 12 bin kişilik bir salon için izin aldık. Onlar da aynı soruyu sordular ‘niye yapıyorsun' diye. Onlara götürdüğüm projeyi şu şekilde genişletiyorum dedim ve bizim sizle kaç tane davamız var. 20'ye yakın davamız var. Bunların en önemlisi stat çatısı. Üst kullanım hakkı önemli bir husus. Bu husus kulübede mali destektir.


Geçmiş dönemde konuya ilgi duymuştum fakat çok detaylı bilmiyordum. Konuyu inceledikten sonra Gençlik...