23 / 04 / 2024

Duru Su İnşaat adres

Duru Su İnşaat adres

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 138 bin 220 TL sermaye bedeli ile Cem Ertaş tarafından kuruldu.

370 kişinin öldüğü Emlak Bank Konutları'nın müteahhitlerine verilen ihalelere suç duyurusu!

Depremde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank Konutları'nı yapan Aslar İnşaat'ın iki ortağına verilmiş olan deprem konutları ve altyapı ihaleleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İnci Sarı tarafından kuruldu.

Arsa alacaklar dikkat! Müstakil ev hayali kurarken arsa mağduru olmayın! 

Müstakil yaşam isteğiyle arsa satışları her geçen gün artıyor. Uzman isimler konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak "Müstakil ev hayali kurarken arsa mağduru olmayın" uyarısında bulundu. İşte arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Has İnşaat mağdurlarının bitmeyen hukuk serüveni! Suç duyurusu için hazırlanıyorlar!

Has İnşaat mağdurları, içinde oturamadıkları evlerinin şimdi de kentsel dönüşüme gireceği iddiasını gündeme getirerek, kara para aklamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Su Durusu Gayrimenkul Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Su Durusu Gayrimenkul Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 9 milyon 800 bin 930 TL sermaye bedeli ile Haluk Sert tarafından kuruldu.

Duru Yol Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Yol Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Mustafa Karakaş tarafından kuruldu.

Adafni Turizm Gıda İnşaat Su Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Adafni Turizm Gıda İnşaat Su Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Adalar’da Mehmet Yanık ve Savaş Akdoğan ortakığında kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Loca Suıt Konaklama Gıda Restoran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loca Suıt Konaklama Gıda Restoran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Levent Beşdaş tarafından kuruldu.

Su Hafriyat İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Su Hafriyat İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün kartal'da Süleyman Uzunok tarafından kuruldu.

Duru Su İnşaat adres Haberi

Duru Su İnşaat adres

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 138 bin 220 TL sermaye bedeli ile Cem Ertaş tarafından kuruldu.

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:
1- İNŞAAT TAAHHÜT VE MÜTEAHHİTLİK İŞLERİ YAPMAK, RESMİ VE ÖZEL İNŞAATLAR YAPMAK, RESMİ VE ÖZEL KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ İNŞAAT İŞLERİ, TÜNELLER, LİMANLAR, FABRİKALAR, YOLLAR, KÖPRÜLER, BENTLER, BARAJLAR, LOJMANLAR, İDARE BİNALARI GİBİ YAPILAR, RESMİ KURUM VE HİZMET BİNALARI, BETON, ASFALT, KARA YOLU, LİMAN BİNALARI, İŞ HANLARI, TİCARİ YAPILAR, ATÖLYELER, İMALATHANELER İLE HER TÜRLÜ TOPLU KONUT, KOOPERATİF MESKENLERİ, KARA VE DEMİR YOLLARI, HAVA MEYDANLARI, İSTASYONLAR, OTOGARLAR, OTOPARKLAR, GARAJLAR, ÇARŞI MAĞAZA, PAZAR İŞ YERİ, OTEL, MOTEL, VİLLA, PANSİYON, HASTANE, CAMİ, DİSPANSER, SAĞLIK MERKEZLERİ, İLK YARDIM TESİSLERİ VE BENZERİ DEVLET YAPILARI GİBİ BAYINDIRLIK TESİSLERİ, TATİL KÖYLERİ,...