12 / 05 / 2024

Duygu Elmas

Duygu Elmas

Alia Yapı ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Hakan Mustafa Bahçetepe, Cengiz Elmas, Metin Kayalar, Duygu Elmas, Mustafa Yazıcı, Seda Gülses tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Erol Özmandıracı'nın eşi Naz Elmas'tan hamilelik iddialarına yanıt!

Erol Özmandıracı'nın eşi ve oyuncu Naz Elmas, annesi Meral Elmas ile Akmerkez'de alışveriş yaptığı sırada görüntülendi. Kilo aldığı gözlerden kaçmayan oyuncu, 'Hamile misiniz?' sorusu cevapladı...

Altan Elmas: Konutta stoklar azalıyor!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından Eyüp Bahariye Mevlevihanesi'nde gerçekleştirilen "Girişimci Buluşmaları"nın bu ayki konuğ Altan Elmas oldu. Altan Elmas, konut stoklarının azaldığını ev alacak olanların dikkat etmesini söyledi...

Altan Elmas'ın kayınpederi Alaeddin Şahin son yolculuğuna uğurlandı!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas'ın kayınpederi Alaeddin Şahin, bugün son yolculuğuna uğurlandı...

Altan Elmas'ın kayınpederi Alaeddin Şahin vefat etti!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas'ın kayınpederi Alaeddin Şahin vefat etti.

Altan Elmas: Konut sektörü toparlanıyor!

2020 yılı Ocak ayı konut satışı verilerini değerlendiren Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Ekonomimizdeki düzelme gayrimenkul sektörüne de yansıdı'' dedi.

Üç Elmas Yapı Petrokimya Tekstil Turizm Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Elmas Yapı Petrokimya Tekstil Turizm Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Öztürk tarafından kuruldu.

Erol Özmandıracı ile Naz Elmas Maldivler'de!

Güzel oyuncu Naz Elmas ile eşi Erol Özmandıracı balayı için Maldivler'e gitti. Naz Elmas tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor...

Naz Elmas yeni evinin dekorasyonu için kolları sıvadı!

Naz Elmas kısa bir süre önce iş insanı Erol Özmandıracı ile dünya evine girmişti. Çift Özmandıracı'nın Maslak'ta sahibi olduğu 42 katlı ikiz binanın 42. katındaki evde yaşayacak..

Altan Elmas: 2020'de konut stoku eriyecek!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 2020'de de en önemli gündem maddelerinin Antalya olacağını belirterek, "2020 teslimleri konuştuğumuz ve bir yandan da üretime devam edeceğimiz bir yıl olacak" dedi.

Erol Özmandıracı ile evlenen Naz Elmas hamile mi?

36 yaşındaki güzel oyuncu Naz Elmas 1,5 yıldır beraber olduğu 52 yaşındaki Erol Özmandıracı ile evlendi. Çiftin evlenmesinin bebek olduğu düşünülüyor...

Altan Elmas: Konut sektöründe kayıplar telafi ediliyor!

TÜİK'in Konut Satış İstatistikleri verilerine göre; Türkiye'de 2019 yılın Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 54,4 oranında yükselerek 138 bin 372 adete ulaştı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konut satışı verilerini değerlendirdi.

Erol Özmandıracı ve Naz Elmas evlendi!

36 yaşındaki ünlü oyuncu Naz Elmas, bir süredir beraber olduğu 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile evlendi. Çiftin düğün töreni Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti.

Altan Elmas: Ev alacaklar elini çabuk tutsun!  

Konut stoklarının azalmasıyla ev fiyatlarının artacağını söyleyen Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas el almayı düşünen vatandaşların ellerini çabuk tutması gerektiğini söyledi. 

Duygu Elmas Haberi

Duygu Elmas

Alia Yapı ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Hakan Mustafa Bahçetepe, Cengiz Elmas, Metin Kayalar, Duygu Elmas, Mustafa Yazıcı, Seda Gülses tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de kuruldu.


Alia Yapı ve Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; 1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak; resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar yeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri...