19 / 04 / 2024

düzce d100 kenarındaki binalara ne zaman ruhsat verilecek

düzce d100 kenarındaki binalara ne zaman ruhsat verilecek

Düzce D-100 Karayolu üzerindeki ruhsatsız yapılar için harekete geçildi. İl Genel Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu revize edilen D-100 imar planı onaylanmadan önce alandaki ruhsatsız yapıları ruhsatlandırmayı amaçlıyor...

Ebebek Düzce mağazası açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki ebeveynlere bilgiyle dokunmaya devam ediyor. Marka, yeni mağazasını ise Düzce’de hizmete açtı.

Düzce Gölyaka TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Gölyaka Yazıpınar Mahallesi projesi kapsamındaki konutlar bugün satışa çıktı.

DASK’ta lider şehir Düzce!

DASK’a iller bazında bakıldığında 1999 yılındaki depremden en büyük yarayı alan Düzce, Bolu, Yalova ve Sakarya’nın önde olduğu görülüyor…

TOKİ Düzce Merkez Camikebir başvuruları başladı!

TOKİ Düzce Merkez Camikebir Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki stokta bulunan ve açık satışa sunulan 55 konutun başvuru dönemi bugün başladı..

Düzce Camikebir TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Düzce Merkez Camikebir Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 134 konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Düzce'ye yeni kent meydanı geliyor!

Düzce Belediyesi Saguç meydanındaki düzenlemelere devam edecek. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, alanda bulunan Celalettin Özdal parkının meydan ile bütünleştirileceğini belirtti.

Düzce Üniversitesi'ne yeni yol!

Düzce Belediyesi D-655 ile Düzce Üniversitesi arasındaki yolun iki yanına yaya yolu yapmak için çalışmalara başladı.

Düzce, Kuzey ve Güney Çevre Yolları ağı ile sarılıyor!

Düzce, Kuzey ve Güney Çevre Yolları ağı ile sarılıyor. İstanbul-Ankara arasındaki D-100 karayolu ve TEM otoyolu Düzce bölümüne yönelik çevre ve bağlantı yollarına ilişkin çalışmaların önemli bir kısmı ve bulvarların birleştirilmesi tamamlandı.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde kaldırım çalışmaları başladı!

Düzce’de inşaatı tamamlanan Atatürk Devlet Hastanesi binasının etrafındaki bağlantı yolları ile alt ve üst yapı çalışmaları Düzce Belediyesi tarafından tamamlandı.

Düzce'ye yeni çevre yolları geliyor!

Düzce, Kuzey ve Güney Çevre Yolları ağı ile sarılıyor. İstanbul-Ankara arasındaki D-100 karayolu ve TEM otoyolu Düzce bölümüne yönelik çevre ve bağlantı yollarına ilişkin çalışmaların önemli bir kısmı tamamlandı.

Düzce Camikebir dönüşüm projesinde son durum ne?

Düzce Belediyesi tarafından Camikebir mahallesindeki kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki dairelerin hak sahiplerine yönelik satışları gerçekleştirilirken bir yandan da çevre düzenlemeleri yapılıyor.

Melen Çayı kenarındaki katı atık tesisin ÇED kararı iptal edildi!

Düzce’de, İstanbul`un su kaynakları arasında bulunan Melen Çayı kenarında kurulan Düzce İli Belediyeleri Katı Atık Bertaraf Tesisi’nin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) olumlu kararını mahkeme iptal etti.

Düzce'de Yayla Evleri 10 yıllığına kiralanıyor!

Düzce ve Gölyaka Orman İşletme Müdürlükleri sorumluluk alanlarındaki Devlet Orman Alanı içinde kalan yayla alanlarındaki bina ve tesislerin kullanıcılarına kiralama işlemi bitmek üzere.

düzce d100 kenarındaki binalara ne zaman ruhsat verilecek Haberi

düzce d100 kenarındaki binalara ne zaman ruhsat verilecek


Düzce D-100 Karayolu üzerindeki ruhsatsız yapılar için harekete geçildi. İl Genel Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu revize edilen D-100 imar planı onaylanmadan önce alandaki ruhsatsız yapıları ruhsatlandırmayı amaçlıyor.


Konuyla ilgili İl Genel Meclis üyeleri Hasan Arslan, Harun Veziroğlu ve Necmi Kap tarafından meclise sunulan önergede şu ifadeler yer aldı: "Uygulamaya geçen revizyon imar planlarının onama tarihinden önceki mevcut yapıların ruhsatlandırılması için gereğinin yapılmasını arz ederiz." Konu incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.



Düzce...