05 / 05 / 2024

düzce emlakçıları

düzce emlakçıları

Düzce Postası Gazetesi köşe yazarı olan Metin Köseer bugünkü yazısında, Düzce'de inşaat sektörünün artmasıyla oluşan sorunları anlattı. İşte o haber..

Konut fiyatları düştü, satışlar arttı! Geçen sene konut fiyatları yüzde 109, Ankara'da yüzde 126 arttı!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam 2024 konut piyasasıyla ilgili ''2024’te ev fiyatlarında düşüş beklediğimizi ifade etmiştik. Beklediğimiz düşüş ocak ayında başladı ve şubat ayında da bir önceki aya göre daha fazla konut satışı gerçekleşti.” dedi.

Emlakçılar neden Dubai ve Kıbrıs'ı tavsiye eder?

Son yıllarda yatırımcılar yurtdışına yönelmeye başladı. Kiralara yüzde 25 sınırlaması yatırımcıların Türkiye'deki evlerini satıp yurt dışından ev almasına neden oluyor. Peki emlakçılar neden Dubai ve Kıbrıs'ı tavsiye ediyor? İşte ayrıntılar...

Konut kira ve satış fiyatlarında beklenen düşüş gerçek olacak mı? Emlakçılar ve vatandaş ne diyor?

Konut kira fiyatlarındaki artış son zamanların en büyük sorunu haline geldi. Fahiş kira fiyatlarının önüne geçebilmek için hükümet yüzde 25 sınırı getirdi. Bu uygulama ile konut kira fiyatlarının gerilemesi bekleniyor. Peki Konut kira ve satış fiyatlarında beklenen düşüş gerçek olacak mı? Emlakçılar

Rusların yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı!

Rusya vatandaşlarının yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı. Rusların en çok emlak satın aldığı ülkeleri Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Tayland, Güney Kıbrıs ve İspanya oldu. 

Ev alıp, kiralamak isteyenler dikkat! Tuzağa düşmeyin! Emlakçılara mutlaka bu belgeyi sorun!

Son dönemlerde kayıtsız iş yapan ayakçı emlakçıların sayısı artmaya başladı. Özellikle ev alıp kiralamak isteyenleri uzmanlar emlakçılara karşı uyarıyor. Emlakçılardan bu belgeyi mutlaka isteyin...

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Gümüşova ve Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Düzce'de 3.9 büyüklüğünde deprem oldu! Deprem bilimci açıkladı: Marmara'ya stres transferi olmuş olabilir! 

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde dün saat 19:57'de deprem oldu. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, bu depremin büyük Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin konuştu. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Düzce'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor: Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 1 araziyi peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Kaçak emlakçılar hortladı: İnternet veya sosyal medyadan faaliyet gösteriyor!

Son dönemlerde artan kira ve konut fiyatlarından sonra kaçak emlakçılar ortaya çıktı. Ankara'da 2 bin emlakçının kaçak olduğu belirtiliyor. Bu kapsamda bu şahısların internet veya sosyal medyadan faaliyet gösterdikleri belirtiliyor... İşte detaylar...

Düzce'de 2 adet konut imarlı 8 taksitle satışa çıkıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf!

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Sağanak yağış hayatı felç etti! Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu ve Samsun'da ise evler tahliye edildi!

Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar hayatı felç etti. Bu kapsamda, Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu'nda 13, Samsun'da ise 3 ev tahliye edildi. İşte detaylar...

Kira ve konut fiyatlarının sebebi emlakçılar mı? İktidar emlakçılar için düğmeye bastı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut sektöründe olağan dışı fiyat artışlarına yönelik kapsamlı bir çalışma başlatıldığını açıkladı. Bakan Nebati, konut sektöründeki olağan dışı fiyat artışlarını yakından takip edildiğini belirtirken “Konuyu mercek altına aldık. Gereken neyse yapıyoruz, yap

Gayrimenkul sektörü mercek altında! Firmalar, şahıslar, emlakçılar herkes denetime girebilir

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gayrimenkul sektöründeki olağan dışı fiyat artışlarını merceğe aldıklarını açıkladı. Bakanın açıklamasına göre piyasada spekülasyon yapan firma, şahıs ya da emlakçılar denetime girebilir. Gayrimenkul kazancını doğru beyan etmeyenler de incelemeye tabi olacak.

düzce emlakçıları Haberi

düzce emlakçıları

Düzce'de inşaat sektörü arttıkça, mirasçılar arasında anlaşmazlıklar da artmaya başladı. Mirasçılar dediğim hisseli yerlerden bahsediyorum. 

Anadan babadan kalma yerlerin kavgası yapılıyor. Yorulmadan, ter akıtmadan, armut piş, ağzıma düş misali, miraslara konanlar avukatlık yapıyor. 

Son yıllarda müteahhitlerin girmediği, sokak, cadde, mahalle kalmadı. 

Bazı mahallelerde 3-5 evi birleştirip yıkan müteahhitler, site şeklinde binalar yaparak satıyorlar. 

Arsa karşılığı kat veren müteahhitler, eski evlerin olduğu, mevkilerin güzel olduğu, yol kenarları, çarşı merkeze yakın yerler, servislerin, halk otobüslerinin geçtiği yerler, yatırımların yapıldığı yerler, üniversite tarafları vs. vs. kıymetli yerlere göz diken müteahhitler, kat karşılığı arsa alıyorlar. 

Bu arada hayali ve korsan emlakçılar da türedi. Mal sahipleri ve müteahhitler arasında arabuluculuk yapan bu korsan emlakçılar, harçlıklarını çıkarıyorlar. 

Sizin anlayacağınız, satan da, alan da, aracı olan da kazanıyor. 

Bizim konumuz miras. Yani anadanbabadan,...