19 / 04 / 2024

Düzce Güreş Salonu ne zaman açılacak

Düzce Güreş Salonu ne zaman açılacak

Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü Özkan Olcay Spor Salonu 25 Mayıs'ta vatandaşların hizmetine açılacak.

Düzce ve iki ilde 16 adet arsa satılıyor! 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Düzce, Gümüşhane ve Ağrı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ihaleler ile ilgili detaylar...

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Gümüşova ve Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı olarak belirtildi.

İkinci el taşıt satışları geçen yıla göre yüzde 50 arttı!

Sıfır araç bulunamayınca ikinci ele olan ilgi giderek artıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el taşıt pazarında ocak-mart dönemindeki satışların, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50’ye yakın arttığını söyledi.

Altus bulaşık makinesi bulaşıkların kirlilik düzeyine göre yıkama yapar! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kirlilik düzeyine göre yıkama sağlayan Altus bulaşık makinesi 5 farklı yıkama programı ile bulaşık makinesini değiştirmek isteyenlerin karşısına çıkıyor. Su taşma emniyeti ve çocuk kilidi bulunan bulaşık makinesi mutfaklarda çokça tercih edilen beyaz eşya oluyor.

Düzce depremini bilen Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul depremi için de tarih verdi! Hemen bakın!

Bugün saat 04.08'te meydana gelen ve merkez üssü Düzce Gölyaka olan 6,0 büyüklüğündeki deprem, tüm Türkiye'yi de ayağa kaldırdı. Yapmış olduğu isabetli tahminlele bilinen Prof. Dr. Ahmet Ercan, olası İstanbul depremi hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

10 ana başlıkta TOKİ Düzce Gölyaka!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Gölyaka projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Gölyaka’da 2022 sosyal konut projesi...

TÜRKÇİMENTO üyelerinin çimento üretimi yılın ilk dört ayında göre yüzde 11,9 azaldı!

TÜRKÇİMENTO üyelerinin toplam çimento üretimi 2022'nin ilk dört ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 11,9’luk azaldı. İşte detaylar...

Konut satışları geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 32 arttı!

2020 yılının ilk yarısında yüzde 32'lik artışla geçen yılın aynı dönemine göre 141 bin 374 daha fazla konut satıldığı belirtildi.

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Düzce Gölyaka TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Gölyaka Yazıpınar Mahallesi projesi kapsamındaki konutlar bugün satışa çıktı.

TOKİ Düzce Gölyaka başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Gölyaka Yazıpınar Mahallesinde yer alan konutlar için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Çorumlu güreşçi Fatih Erdin'e arsa hediyesi!

Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda ayyıldızlı mayoyu giyen ve serbest stil 86 kiloda ikinci olup gümüş madalya kazanan Çorumlu güreşçi Fatih Erdin'e Çorum Belediyesi tarafından arsa hediyesi verildi.

Konut piyasası yatırımcı değil oturumcuya göre!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) derlediği Öart ayı konut satış istatistiklerinde geçen yılın aynı dönemine göre gerileme yaşandı. 

Düzce Güreş Salonu ne zaman açılacak Haberi

Düzce Güreş Salonu ne zaman açılacak


Düzce Aziziye Mahallesinde bulunan Özkan Olcay Spor Salonunda yapılan düzenleme çalışmalarının tamamlanması ile birlikte açılış için gün belirlendi. 25 Mayıs tarihinde açılması planlanan Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü'nde tam donanımlı fitness aletleri, güreş alanı, soyunma odaları, saunalar ve yönetim ofisleri yer alacak.


Güreş salonuyla ilgili açıklama yapan  Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş,“Gençlerimizin sosyal aktivite ve spor branşlarıyla ilgilenmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Onlara bu ortamları sağlamak da bizim görevimiz, bunun farkındayız. Bu vesile ile Aziziye Mahallemizde yeniden düzenlediğimiz spor salonumuzda bu sporu yapmak isteyen çocuklarımızı gençlerimizi bekliyoruz. İnşallah bu salonda nice şampiyonlar, başpehlivanlar yetişecek” dedi.


Düzce...