27 / 04 / 2024

düzce lisesi arsası

düzce lisesi arsası

Düzce’nin 26. Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzcelilere giderayak iki müjde verdi. Otoban giriş çıkışlarının onaylandığını açıklayan Bayram, Düzce Lisesi arsasının Milli Emlak Müdürlüğü'nden alındığını söyledi...

Düzce Merkez'de 16.6 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsası!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Sancaklar Mahallesi, 131 ada 2 parselde yer alan 5 katlı bina ve arsasını 16 milyon 630 bin TL'ye satıyor...

Düzce'de 30.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Düzce İcra Dairesi Düzce Beyköy Mahallesi'nde yer alan fabrika ve arsasının icradan satışa çıkardı.

Reysaş GYO Düzce'deki arsasına yeni depo inşaatı için ruhsat aldı!

Reysaş GYO'nun portföyündeki Düzce'deki 15 bin 253 metrekarelik arsa üzerinde 3 bin 781 metrekarelik üç bloktan oluşacak yeni depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı alındı.

Düzce'de 15 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

Düzce İcra Dairesi Müdürlüğü, Düzce ili, Merkez ilçesi, Beyköy Mahallesi, 250 ada 6 parselde yer alan fabrika binası ve arsasını 15 milyon TL'ye icradan satıyor...

Düzce'de 12.4 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

Düzce İcra Dairesi Müdürlüğü, Düzce Merkez Konuralp Mahallesi, Hamamaltı Mevkii, 3410 parsel, 1697 parsel, 2748 parsel, 2750 parsel, 2149 parsel, 4259 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 12 milyon 364 bin 553 TL'ye icradan satıyor...

Düzce Kaynaşlı'da 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Düzce Kaynaşlı Belediyesi, Merkez Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 16 Ocak Salı günü gerçekleşecek..

Düzce Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Düzce Belediye Başkanlığı, 4 mahalledeki 5 arsasını ihale usulü ile satıyor. Arsalar için ihale 9 Ocak'ta yapılacak..

Düzce Belediyesi'nden 5.2 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Düzce Belediyesi Beslanbey Mahallesi'ndeki 4 arsasını satıyor. Arsalar için ihale 16 Mayıs'ta düzenlenecek..

Fenerbahçe, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu alacak!

Fenerbahçe 49 yıllığına kiracısı olduğu Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin arsası için ihaleye çıkıyor. Kulüp, yoğun ilgi gören arazinin tapusunu alacak.

Düzce Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'nin okul ve yurt binaları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Düzce Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'nin okul ve yurt binalarının boşaltılmasına ve öğrencilerin okul ve yurt sorununun çözülmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Düzce Lisesi Parkı'nda sona gelindi!

Düzce Belediyesi'nin kente yeni kazandıracağı, 'Düzce Lisesi Parkı'nda ağaçlandırma çalışmaları yapıldı. Eski Düzce Lisesi alanında yapılan parkta sona gelindi.

Düzce Lise Park Projesi için çalışmalar hızlandı!

Düzce Belediyesi Lise Park Projesi için çalışmalar hızlandırıldı. Belediye Başkan Mehmet Keleş, Düzce Lisesi Park Alanı projesi için alanda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali 11 Temmuz'da açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından inşası devam eden Şehirler Arası Terminal, Düzce Lisesi Parkı ile Küçüksu Parkı ve Nikah Salonu’nun 11 Temmuz’da yapılacak açılış töreni öncesinde son hazırlıklar tamamlandı.

düzce lisesi arsası Haberi

düzce lisesi arsası


Düzce’nin 26. Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzcelilere giderayak iki müjde verdi. Otoban giriş çıkışlarının onaylandığını açıklayan Bayram, Düzce Lisesi arsasının Milli Emlak Müdürlüğü'nden alındığını söyledi.


30 Martta görev süresi sonu erecek olan düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram giderayak Düzce’ye iki müjde verdi. Belediye Başkanı İsmail Bayram, uzun zamandır konu olan ve adeta yapılması yılan hikayesine dönüşen otoban giriş-çıkışına ilişkin sorunun çözüldüğünü açıkladı. “3 ay üzerinde titizlikle çalıştık ve nihayet Düzce merkeze otoban giriş-çıkışı onaylandı” diyen Başkan Bayram “İnşallah yeni seçilecek Belediye Başkanımız ve siyasilerimiz konuyu daha yakından takip ederlerse 2014’de programına alınarak yapım ihalesine çıkacak aşamadadır. İnşallah yakın zamanda hayata geçer” dedi.


Projenin Genel Müdürlük tarafından onaylandığını ve bir sorunun olmadığını vurgulayan Bayram “Bu proje için de gişelere kadar olan yolu...