28 / 03 / 2024

düzce merkezde satılık fabrika

düzce merkezde satılık fabrika

Düzce Merkez ilçesinde bulunan 41.000 metrekare yüzölçümüne sahip fabrika, Düzce 3. İcra Dairesi tarafından 22 Mayıs 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Düzce'de satılık fabrika 4 milyon 221 bin TL!

Düzce İli Merkez ilçesinde yer alan fabrikanın toplam bedeli 4 milyon 221 bin lira olarak belirlendi. Fabrikanın satışı açık artırma usulüyle 10 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek.

Düzce'de 2 milyon TL'ye satılık fabrika!

Düzce'nin merkez ilçesinde yer alan fabrika ve arsasının toplam bedeli 2 milyon TL olarak belirlendi. Fabrika ve arsasının satışı açık artırma usulüyle 1 Ekim 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Artan kiralar ve fiyatlar nedeniyle ev hayali kuranların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konut piyasasındaki durgunluk sürerken konut ilanlarındaki rakamlarda da gerileme başladı. Satış süreleri uzarken, fiyatlar da düşüşe geçti. Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı.

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Konut piyasasında büyük şok! Satılık ev fiyatları bir senede yüzde 196,8 arttı!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından sahibindencom’un ilan verileriyle düzenlenen "sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü" 2022 Ekim ayı raporunu yayınladı. İşte detaylar...

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Levent Yılmaz bugünkü yazısında konut fiyatları ve kiralardaki artışlar meselesini kaleme aldı. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

Kredi faizleri düştü, satılık konut piyasası hareketlendi!

Emlak piyasasının verilerini ortaya koyan “sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporu açıklandı. Rapora göre, konut kredisi faiz oranlarının düşmesiyle beraber satılık konut piyasası hareketlendi.

Blue Lake'de icradan satılık 120 ev ve 11 dükkan!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Blue Lake projesindeki 120 ev ve 11 dükkan icradan satılıyor.

düzce merkezde satılık fabrika Haberi

düzce merkezde satılık fabrika

Düzce Merkez ilçesinde bulunan 41.000 metrekare yüzölçümüne sahip fabrika, Düzce 3. İcra Dairesi tarafından 11 milyon 819 bin 391 TL'ye satışa çıkarılıyor.



Taşınmaz, Merkez ilçesi Şaziye Köyü, Düzce İstanbul yolu üzerinde olup, Çilimli ilçesine giden yolun E-5 bağlantısı mevcut olup, batı tarafında TEM otoyolu bağlantı köprüsü ve Gölyaka ilçesine giden yol bağlantısı olarak sanayi alanı lejantında kalmaktadır.


Kereste fabrikası olarak kullanılan taşınmaz içerisinde; betonarme idare binası, ürün tanıtım deposu, fabrika ve entegre binası, su deposu, yemekhane ve mutfak olarak kullanılan yapı, imalathane, 1 buharlama ve olarak kullanılan entegre tesis binası yer alıyor. Bahse konu taşınmazın ihalesi açık artırma usulüyle Düzce Belediyesi Mezat Salonu'da yapılacaktır.



Kıymeti: 11.819.391,20 TL


1. Satış Günü: 22/05/2015 günü 14:00 ile 14:10 arası

2. Satış Günü: 22/06/2015 günü 14:00 ile 14:10...