28 / 03 / 2024

düzce oyuncak osb

düzce oyuncak osb

Düzce’de 81 projenin açılışını gerçekleştiren Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu bunun yanı sıra Düzce’de oyuncak OSB’nin kurulacağının müjdesini verdi. Davutoğlu Düzce’nin gelişimini daha da yukarılara taşıyacağız” dedi

Düzce 1. OSB'nin genişletilmesi projesi meclis gündeminde!

Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi'nin genişletilmesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Düzce'de OSB ve sanayi siteleri kurulması mecliste!

Düzce ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Düzce'de OSB ve sanayi siteleri kurulacak mı?

Düzce ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı konusu meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu soru önergesi hazırladı...

Düzce Çilimli'deki OSB için kamulaştırma başlıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Çilimli'de kurulacak organize sanayi bölgesi 1. etap için kamulaştırma işlemlerini başlatacaklarını açıkladı..

Düzce TEM Bağlantı Yolu'nun inşaatı hızlandı!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali açılışında gündeme gelen OSB ve Terminal Otoban Bağlantı Yolu’nda çalışmalar hızlandırıldı.

Düzce Çilimli OSB Projesine ilişkin 6 sorun mecliste!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'nin Çilimli ilçesindeki tarım arazilerine ve OSB kurulması için alınan karara ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e iletti.

Düzce'ye oyuncak OSB müjdesi!

Düzce’de 81 projenin açılışını gerçekleştiren Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu bunun yanı sıra Düzce’de oyuncak OSB’nin kurulacağının müjdesini verdi. Davutoğlu Düzce’nin gelişimini daha da yukarılara taşıyacağız” dedi

Düzce OSB ve terminal için TEM bağlantısı!

Düzce OSB ve inşaatının büyük bir kısmı tamamlanan şehirlerarası otobüs terminalini otobana bağlayacak Düzce-Merkez TEM bağlantısı için fiziki tespit çalışmaları başladı. Düzce Belediyesi de söz konusu alanlarda imar planlarını tamamladı.

Düzce’de 3 adet yeni OSB inşa edilecek!

Ak Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, “Gençlerimize iş imkanı sağlamak, ticaret ve sanayimizi geliştirmek maksadıyla önümüzdeki dönemde Düzce’de 3 adet yeni OSB projesini hayata geçireceğiz” dedi.

Düzce-Merkez otoban kavşağı için düğmeye basıldı!

Düzce OSB ve şehirlerarası otobüs terminalini otobana bağlayacak ve kamulaştırma çalışmaları Düzce Belediyesi tarafından hızla devam eden Düzce-Merkez otoban kavşağı için Karayolları Genel Müdürlüğü düğmeye bastı.

Düzce Gümüşova Islah OSB 4 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Düzce Gümüşova Islah OSB’nin kuruluş işlemleri tamamlandı. OSB’nin tam kapasiteyle faaliyete geçmesiyle birlikte yaklaşık 4 bin kişiye istihdam imkanı ortaya çıkacak.

Düzce Gümüşova Islah OSB kuruluş işlemleri tamamlandı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık: "Düzce Gümüşova Islah OSB'nin kuruluş işlemleri tamamlandı ve OSB sayımız 284'e yükseldi. Gümüşova OSB'nin tam kapasiteyle faaliyete geçmesiyle birlikte yaklaşık 4 bin kişiye istihdam imkanı sağlanacak" dedi.

düzce oyuncak osb Haberi

düzce oyuncak osb


Toplu açılış töreni için Düzce’ye gelen Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu yatırımlara yönelik Düzce’ye müjdelere verdi. Düzce’de 81 projenin açılışını gerçekleştiren Başbakan bunun yanı sıra Düzce’de oyuncak OSB’nin kurulacağının müjdesini verdi..Başbakan Davutoğlu Düzce’nin sürekli gelişme ve kalkınma içinde olduğunu vurgulayarak “Düzce’nin gelişimini daha da yukarılara taşıyacağız” dedi. Anıtpark meydanında yapılan toplu açılış törenine Düzceliler yoğun ilgi gösterdi.




Düzce...