28 / 03 / 2024

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı mı

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı mı

Darıcı mahallesinde hizmete giren Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali görkemli bir törenle açıldı.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali ay sonunda açılıyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ay sonuna kadar açılışı yapılacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki son çalışmaları inceledi.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali 27 Ekim'de açılacak!

Düzce Belediyesi ‘Şehirlerarası Otobüs Terminali’ açılışa doğru gün saymaya başladı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş terminalin açılışı olarak 27 Ekim tarihini işaret etti.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali Temmuz'da hizmete giriyor!

Düzce Valisi Ali Fidan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatını inceledi. Heyetin ziyareti Sosyal Medya üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

Şehirlerarası otobüs biletine yüzde 40 zam: Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! 20 Temmuz 2023 otobüs bileti fiyatları!

Şehirlerarası otobüs biletlerine yüzde 40 zam: Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! 20 Temmuz 2023 otobüs bileti fiyatları...

Şehirlerarası otobüs biletlerine en az yüzde 20 zam yolda! ÖTV artışı otobüs biletlerine de yansıyacak!

Akaryakıta gelen ÖTV zammından sonra şehirlerarası otobüs biletlerine yüzde 20-30 aralığında zam beklendiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? TOF başkanından bayram öncesi çok konuşulacak açıklama!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yolcu hareketliliğinde yüzde 40 daralma meydana geldiğini vurguladı. Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları zamlanacak mı? İşte o sorunun yanıtı…

Yeni yıl ile birlikte iğneden ipliğe her şeye zam gelirken, deyim yerindeyse neredeyse uçak bilet fiyatlarıyla yarışan otobüs biletlerinin zamlanıp zamlanmayacağı merak konusu. TOFED Başkanı Birol Özcan o soruyu yanıtladı.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları zamlandı mı? İşte o sorunun cevabı!

Son dönemde toplu ulaşım ve taksi ücretlerine peş peşe yapılan zamların ardından akıllara, “Şehirlerarası otobüs biletleri de zamlandı mı yoksa zamlanacak mı?” sorusu geldi. İşte bu soruya en net cevabı, işin başındaki isim verdi ve bakın ne dedi?..

Flaş! Otobüs biletlerinde yüzde 50 indirim! 

Peş peşe yapılan akaryakıt zamlarından sonra şehirlerarası otobüs bilet fiyatları da oldukça yükselmişti.

Temsa’dan Avrupa’nın İlk Elektrikli Şehirler Arası Otobüsü!

Sabancı Holding ve PPF Group ortaklığında faaliyet gösteren Temsa, yeni elektrikli araç modeli olan LD SB E’yi, Almanya Hannover’de düzenlenen IAA Transportation fuarında ilk kez tanıttı. Temsa bu modeli ile Avrupa’nın ilk elektrikli şehirlerarası otobüsüne imza atacak.

Otobüs bileti fiyatlarında taksit dönemi başladı! Pamukkale, Metro, Kamil Koç 16 Haziran 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta gelen peş peşe zam, şehirler arası otobüs seyahat hizmeti sunan firmaları derinden etkiledi! Geçtiğimiz yıldan bu yana yüzde toplamda yüzde 189 zamlanan otobüs bileti fiyatları için firmalardan değişik bir çözüm geldi! Otobüs biletlerinde taksit dönemi resmen başladı! Peki, şehirler arası

Otobüs bileti fiyatları yüzde 166 zamlandı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Döviz kurunda yaşanan değişikliler sebebi ile köprü ve otoyol geçiş ücretlerinin ve akaryakıta yapılan zamlar, otobüs bileti fiyatlarını derinden etkiledi. Şehirlerarası otobüs bileti fiyatları bir sene içinde yüzde 166 zamlandı! Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç...

Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam! İstanbul, Ankara bir bilet ne kadar oldu? İşte 7 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına zam gelmesinin ardından dolmuş ve şehirlerarası otobüs biletlerinin fiyatları da hızla yükselişe geçti. Son olarak otobüs biletlerine büyük zam geldi. Peki bilet fiyatları ne kadar? İşte 7 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Süleyman Soylu'dan Düzce depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce'de meydana gelen depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ilgili birimlere ulaşan herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını söyledi.

Avrasya GYO, Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO, Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş.'nin kira sözleşmesinin 1 Eylül 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 (Bir) yıl daha uzatılmasına ve aylık kirasının 76 bin 272 TL + KDV olarak belirlenmesine karar verildi.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı mı Haberi

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı mı


Darıcı mahallesinde hizmete giren Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali görkemli bir törenle açıldı. Terminal alanı içinde yapılan törende konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ‘ Yıllardır özlemi çekilen ve açılışını yaptığımız çağdaş ve modern terminal Düzce’nin 50 yıllık ihtiyacını karşılayacaktır’ dedi.


Darıcı mahallesinde 31 bin 500 metrekare alan üzerine yapılan Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali açılış törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan, Düzce protokolü ve vatandaşlar katıldı. Düzce Belediyesi Mehter takımı ve Halk Dansları Topluğunun gösterileri ile başlayan açılış protokol konuşmaları ile devam etti. Terminalin Düzce’nin 50 yıllık ihtiyacını karşılaşacağını belirten Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş konuşmasında özetle şu görüşlere yer verdi...