19 / 04 / 2024

düzlem yapı papatya vadi konakları iletişim

düzlem yapı papatya vadi konakları iletişim

Papatya Vadi Konakları projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Beylikdüzü Bölgesi'nde inşa ediliyor. Düzlem Yapı Papatya Park Konakları'na 2014 senesinde Nisan ayında başlanması planlanıyor.

Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları fiyat listesi!

Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. 7 blok halinde inşa edilen Papatya Vadi Konakları projesi toplam 130 adet konuttan meydana geliyor...

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atalar, Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılması gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

D Plus Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

D Plus Yapı Denetim Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Eryılmaz tarafından kuruldu.

Asgari ücrete zam sinyali! Kanuni düzenleme yapılabilir! 

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve bu konuya ilişkin kanuni düzenleme yapılabileceğinin altını çizdi.

Dılmax Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dılmax Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Kadıköy’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Feridun Dilmeğani tarafından kuruldu.

Düzkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Baki Düz tarafından kuruldu.

Düşler Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düşler Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Galip Kızılarslan tarafından kuruldu.

Taksim Camii'nde açılış hazırlığı: Son düzenlemeler yapılıyor!

Taksim'de inşası biten ve bu cuma günü ibadete açılacak olan camide son düzenlemeler yapılıyor. İç mekandaki çalışmaların çoğunlukla tamamlandığı caminin çevre düzenlenmesinde son rötuşlar gerçekleştiriliyor. 

Düzenli Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzenli Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karal tarafından kuruldu.

Sinan Öncel: Kiralarda yasal düzenleme yapılmalı!

Perakendecinin haftalık 84 olan satış saatinin 34,5 saate gerilediğini dile getiren Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, yüzde 60’lık bu kaybın kiralara yansıması için yasal düzenlemelerin yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Eyüpsultan Meydanı'nda düzensiz yapılaşma sona eriyor!

Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Meydanı'nda yer alan düzensiz yapıları ortadan kaldırarak tarihi yapıları yeniden gün yüzüne çıkartıyor. 

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dündar tarafından kuruldu.

düzlem yapı papatya vadi konakları iletişim Haberi

düzlem yapı papatya vadi konakları iletişim

Papatya Park Konakları projesi, Düzlem Yapı tarafından yükseliyor. Düzlem Yapı Papatya Vadi Konakları projesine Nisan 2014'te başlanacak. 


Düzlem Yapı Papatya Vadi Konakları projesi, Beylikdüzü Bölgesi içinde Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Düzlem Yapı Papatya Park Konakları'nda 3 etap bulunuyor. 


Düzlem Yapı Papatya Park Konakları kapsamında toplam 1.000 konut bulunuyor. Düzlem Yapı Papatya Vadi Konakları'nın toplam arazi alanı 45 dönüm olarak belirlendi. 


Düzlem Yapı Papatya Vadi Konakları'nda 15 dönüm alana sahip 1. etapta 200 daire, 22 dönüm alana sahip 2. etapta 600 daire ve de 8 dönüm alana sahip 3. etapta 200 daire bulunuyor. 


Düzlem Yapı Papatya Vadi Konakları satılık daire tipleri  2+1,3+1,4+1 ve dublexler şeklinde tasarlandı. 


Düzlem Yapı Papatya Vadi Konakları'nın ilk etabında 30 dükkan yer alıyor. Düzlem Yapı Papatya Park Konakları satış fiyatları henüz belirlenmedi. 


Düzlem Yapı...