26 / 04 / 2024

dyo boya ürünleri

dyo boya ürünleri

İnşaat boyalan ve ısı yalıtım sistemleri, sanayi, mobilya gibi tüm alt sektörlerde üretim yapan DYO, toz boya üretimine de başladı. 2013'te toz boya ve bobin boyaları alanına yatırım kararı alarak 28 milyon TL yatırım gerçekleştirildi...

Krst İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krst İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ozan Soyöz tarafından kuruldu.

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aslantaş tarafından kuruldu.

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Seyfettin Eler tarafından kuruldu.

Turgaylar Yapı Boya İnşaat Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgaylar Yapı Boya İnşaat Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 binTL sermaye bedeli ile Mahsum Kaya tarafından kuruldu.

Oz Yapı Internatıonal İnşaat Boya Kimyasal Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Oz Yapı Internatıonal İnşaat Boya Kimyasal Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Omar Sobh ve Zıad Jammous ortaklığında kuruldu.

Raysan Isı İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Ayakkabıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raysan Isı İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Ayakkabıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Çiftci tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos'ta kuruldu.

Türkiye tüketici teknolojisi ürünleri pazarı 8.6 milyar liralık ciroya ulaştı!

Teknoloji pazarında büyüme sürüyor. Türkiye tüketici teknolojisi ürünleri pazarı, yılın ikinci çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 18.8 büyüyerek 8.6 milyar liralık ciroya ulaştı

Asyelken İnşaat Elektrik Gıda Nakliye ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyelken İnşaat Elektrik Gıda Nakliye ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Temiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Mogadişu’daki Türk Hastanesi’nin yapımında Steelife ürünleri kullanılacak!

TOKİ tarafından Somali’nin Başkenti Mogadişu’da hayata geçirilen Türk Hastanesi’nin yapımında hafif çelik yapı sistemi ile Steelife tercih edildi. Mogadişu’daki Türk Hastanesi’nin yapımında Steelife ürünleri kullanılacak.

DYO Boya finansal tablolar ile ilgili yatırımcı sunumunu yayınladı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre DYO Boya finansal tablolar ile ilgili yatırımcı sunumunu yayınladı.

ÖİB Muş Zafer Mahallesi 5.7 milyon TL teklifle YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'ın!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Muş Merkez Zafer Mahallesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait 3 arsa için en yüksek teklif 5 milyon 713 bin TL teklif YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'tan geldi...

Eka Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eka Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Evelina Eranosyan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da Başakşehir, İkitelli OSB Keresteciler Sitesi'nde kuruldu.

Gürpınar Su Ürünleri Hali'nin işletmesi ihaleye çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beylikdüzü Gürpınar Su Ürünleri Hal Kompleksinin işletilmeye verilmesi işini ihaleye çıkardı. Peki Gürpınar Su Ürünleri Hali, hangi koşullarla kiralanacak? Gürpınar Su Ürünleri Hali işletmesi ihalesine kimler katılabilecek?

dyo boya ürünleri Haberi

dyo boya ürünleri

İnşaat boyalan ve ısı yalıtım sistemleri, sanayi, mobilya gibi tüm alt sektörlerde üretim yapan DYO, toz boya üretimine de başladı. 2013'te toz boya ve bobin boyaları alanına yatırım kararı alarak 28 milyon TL yatırım gerçekleştirdiklerini aktaran Yaşar Holding Boya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, yabancı rakiplerin ağırlıkta olduğu toz boya pazarında, yaptıkları yatınm ile en büyük oyuncular arasına girmeyi hedeflediklerini söyledi. 


Toz boya üretimi yapacak fabrika açılışının bu yılın nisan ayında yapıldığını belirterek buradan Avrupa, Rusya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'dan oluşan geniş bir bölgeye ihracat yapılacağını bildiren Ahmet Yiğitbaşı, "Manisa Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesisimiz 10 bin metrekarelik alana kuruldu. Yaşar Holding Boya Grubu olarak boyanın hemen hemen her alanında üretim yapıyoruz. Bu nedenle toz boyada da var olmamız gerektiğine inandık....