20 / 04 / 2024

e devlet Tapu işlemleri

e devlet Tapu işlemleri

Tapu senedi, ipotek belgesi, taşınmazın tapu kaydı ve hisseli taşınmaz tapu kaydı belgeleri de artık e-devlet üzerinden alınabilecek...

Tapuda 'e-Devlet' dönemi!

Tapu senedi, ipotek belgesi, taşınmazın tapu kaydı ve hisseli taşınmaz tapu kayıtları, 2020 yılının ilk altı ayından itibaren tapu müdürlüklerine gitmeden "e-Devlet"ten alınabilecek. 

Tapu işlemlerinde E-Devlet kolaylığı!

E- devlet şifresini alan vatandaşların tamamı tapu müdürlüklerine gitmeden kendi taşınmazlarının durumları ile internet üzerinden sorgulama yapabilecek. Üretilen verilere elektronik ortamda güvenilir biçimde ulaşılabiliyor.

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiriyor! Eğer E-devlette yoksa hemen bunu yapın!

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Mart ayı itibarıyla resmen başlıyor. Peki 2024 yılı emlak vergisi ödeme ekranı E-devlet'te yoksa ne yapmak gerekiyor? 

E-Devlet üzerinden parsel sorgulama nasıl yapılır 2024? Arsa, ada, tapu parsel sorgulama ekranı!

Pek çok kişi E-Devlet üzerinden nasıl parsel sorgulama yapacağını merak ediyor. Peki E-devlet üzerinden arsa, ada, tapu parsel sorgulama nasıl yapılır 2024?

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları güncellendi! Emekliler dikkat! Yeni maaşlar e- Devlet'te!

Milyonlarca SSK ve Bağ-KUR emeklileri, ocak ayında ilk yüzde 37,57 oranındaki artışın ardından ek olarak yüzde 11.68 puanlık refah payı ile güncellendi. Emekliler dikkat, yeni maaşlar E-DEVLET'e yansıdı. İşte emeklilerin güncel maaşları...

SSK ve BağKur emeklilerine e-Devlet şoku! Zam oranı düzeltilmezse şimdi 10 bin TL alan, Temmuz'da da aynı maaşı alacak!

SSK ve BağKur emeklilerinin maaş artışı yüzde 49,25 şeklinde belirlendi. Fakat, söz konusu artış düne kadar e-devlet kayıtlarına yansımadı ve maaşlarının yüzde 49 yerine 37,57’lik oranla güncellenmiş halini gören emeklilerde son maaş artışının seyannen yapılıp yapılmadığı endişesi oluştu.

SGK hasta bezi başvurusu nasıl yapılır 2024? Hasta bezi ödemesinde detaylar belli oldu! e-Devlet hasta bezi sorgulama!

SGK hasta bezi başvurusu ve ödemeleri ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Peki SGK hasta bezi başvurusu nasıl yapılır 2024? e-Devlet'ten hasta bezi sorgulaması yapılır mı?

Çift sözleşmeye, fahiş kiralara son! Her şey E-devlet’ten olacak!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründe yeni yıl itibarıyla yeni bir uygulamaya geçilecek. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre her şey E-devlet üzerinden yapılacak.

Taşıt takas sisteminde yeni dönem! e-Devlet kanalından ulaşılabilecek!

Takasbank, Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Noterler Birliği ortak çalışmasıyla uygulamaya alınan "Taşıt Takas" uygulamasına e-Devlet kapısı da eklendi. 

Kentsel dönüşüm başvuruları e-Devlet'ten nasıl yapılır?

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması amacıyla Kentsel Dönüşüm Yasası yürürlüğe girdi. Konutunu yenilemek isteyenler kentsel dönüşüm başvurularının e-Devlet'ten nasıl yapıldığını araştırıyor. İşte merak edilenler...

Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları

Her sene gayrimenkul sahiplerinden tahsis edilen emlak vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Peki, Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? İşte E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları...

E-Devlet ve Web Tabu Miras Kaydı Sorgulama ekranı açıldı! Miras sahibi olabilirsiniz...

E-Devlet'te beklenen ekran açıldı. Bu ekran üzerinden kontrol edip mirasınız olup olmadığını görebilirsiniz. Aile büyüklerinizden ve akrabalarınızdan miraslar kalabilir. İşte haberin ayrıntıları ve sorgulama ekranının detayları...

Kasım 2023 paraları için geri sayım başladı! E-Devlet'ten başvuranın hesabına 5 bin 97 TL yatırılacak!

Evde bakım yardımı alan yüz binlerce kişi merakla Kasım 2023 paralarını bekliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre E-Devlet'ten başvuranın hesabına 5 bin 97 TL yatırılıyor. İşte detaylar...

e-Devlet'ten onaylayamayan tapu sahiplerine kötü haber! 100 bin lira cezası var

Fahiş konut ve araba fiyat artışlarının önüne geçilmesi amacıyla hayata geçirilen yeni karar 1 Kasım'da yürürlüğe girecek. Bu durumda E-Devlet veya Web Tapu'da kimlik doğrulaması dönemine geçiliyor.

e devlet Tapu işlemleri Haberi

e devlet Tapu işlemleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Murat Kurum'un talimatıyla 4 belgenin daha e-devlet üzerinden alınabilmesi için başlatılan çalışma sona erdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, vatandaşlar, tapu senedi, taşınmazın tapu kaydı, ipotek belgesi ve hisseli taşınmaz tapu kaydı belgelerini artık e-devlet üzerinden temin edebilecek, tapu işlemlerini de e-devlet üzerinden başlatabilecek. Son revizyonla, tapu ile ilgili 46 işlem, tapu il müdürlüklerine gidilmeden e-devlet üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Vatandaşlar, webtapu.tkgmgov adresine e-devlet şifresiyle girerek burada tapu işlemlerine başlayıp, belgelerini temin edebilecek. 

Tapu harcı 75 milyar lirayı kasaya koydu!

Ev alıp satarken tapuda dikkat edilmesi...