26 / 04 / 2024

E-gate avantajları

E-gate avantajları

Yurt dışı çıkışlarda hız ve insan gücünden tasarruf sağlayacak, e-gate uygulaması için ilk aşamada Atatürk Havalimanı'ndaki geliş ve gidiş katlarına ikişer biyometrik geçiş kabini konuldu.

E-gate uygulaması İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan başlayacak!

Yurt dışı çıkışlarda hız ve insan gücünden tasarruf sağlayacak olan "biyometrik geçiş" olarak adlandırılan e-gate uygulaması, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda başlayacak. Biyometrik geçiş kabinlerinin 2015 sonuna kadar 24'e çıkarılması planlanıyor..

Altın fiyatlarında yükseliş sürecek! İşte altına yatırım yapmanın en kolay yolu!

Dünya genelinde değişen makro ekonomik koşullar nedeniyle altın cazip bir yatırım aracı olarak ön planda. Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisi devam ederken, Tether Gold da fiziki altın tasarrufuna kıyasla yatırımcılara çeşitli avantajlar sunuyor.

O banka bomba müjdeyi duyurdu! Müşteriler buna çok sevinecek!

Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine gerek hediye puan kazandıran gerekse de çeşit çeşit avantajlar sunan Denizbank, yeni bir kampanya hazırladığını duyurdu. Denizbank, düzenlediği kampanya kapsamında İşbir Yatak’tan yapılacak alışverişlerde ek taksit imkânı sağlayacağını paylaştı.

Kredi notu düşük olanlar dikkat! Bu yöntemlerle siz de kredi notunuzu anında yükseltebilirsiniz! 

Ev veya araba alışverişlerinde kredi notu önemlidir. Kredi notunun yüksek olması bu noktada çeşitli avantajlar sağlıyor. Bu yöntemleri öğrenerek kredi notunuzu yükseltebilirsiniz.

Sürüş konforu artırılmış Honda HRV e:HEV Mayıs ayında ne kadar zamlandı? İşte 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajını halâ hala devam ettiren Honda, HER e:HEV modelinde de bayi alımlarında değişik kampanya ve avantajlar sunuyor. Modern hatları ve keskin detayları ile Honda HRV e:HEV 08 Mayıs 2023 fiyat listesi merak ediliyor.

 Keyifli bir SUV arayanlar Skoda Kamiq'e yöneliyor! İşte 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Skoda Kamiq'e yapıla Mayıs ayına özel avantajlar ve kampanyaları öğrenmek isterseniz haberimizi okuyun. Park sensörleri ve otomatik park asistanı gibi yardımcı teknolojilerin de mevcut bulunduğu Skoda Kamiq 03 Mayız 2023 fiyat listesi nedir?

Düşük yakıt tüketimi sunan Honda HR-V e:HEV uygun fiyatta! İşte 07 Nisan 2023 fiyat listesi

HR-V HEV, düşük yakıt tüketimi sayesinde uzun vadede tasarruf sağlar. Ayrıca, düşük emisyonlar nedeniyle vergi avantajları gibi ekonomik avantajlar da sağlayabilir. Honda bayisinden CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajı da sakın unutmayın. Peki Honda HRV e:HEV 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

İş Bankası'ndan ramazan market alışverişine 600 TL hediye! Almak için sadece 10 dakika yeterli!

Ramazan ayına sayılı günler kala, birçok banka müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda birçok banka, müşterilerine özel kampanyalar düzenlemekte ve bu kampanyalar aracılığıyla alışveriş yapan müşterilerine çeşitli avantajlar sağlamaktadır.

Borç faizleri ve cezalar resmen siliniyor! 31 Mayıs'a kadar başvurun! Borcu olan herkes baksın peş peşe açıklandı!

Milyonlara nefes aldıracak yapılandırmanın avantajları tek tek belli oldu. Borç faizleri ve cezalar resmen siliniyor! 31 Mayıs'a kadar başvurun! Borcu olan herkes baksın peş peşe açıklandı!

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Ahmed A.A.A.E.E tarafından kuruldu.

Türk çelik sektörü pazar çeşitliliğiyle yatırımcılara avantaj sağlıyor!

Türk çelik sektörü, gerek pazar çeşitliliği gerekse artan üretim talepleriyle yatırımcılarına avantajlar sağlıyor.

Bankalardan kredi avantajı!

İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerinde faiz oranları bazı bankalarda değişiyor. Bankaların yüksek faiz oranları kredi kampanyası kapsamında çeşitli avantajlar sunuluyor.

Tamamlanmamış daire alırken bunlara dikkat!

Gayrimenkul satın alırken tamamlanmış bir daireye göre çeşitli avantajları olduğu için tamamlanmamış daireler daha çok tercih ediliyor. Peki tamamlanmamış daire alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Hasbahçe Kağıthane projesinde lansmana özel ödemeler!

Hasbahçe Evleri Kağıthane projesinde 2 oda 1 salon tip dairelere yer veriliyor. Projede lansmana özel ödeme seçenekleri ve fiyat avantajları bulunuyor...

E-gate avantajları Haberi

E-gate avantajları


Atatürk Havalimanı'nda ay sonuna kadar başlatılması planlanan, "biyometrik geçiş" olarak da adlandırılan e-gate uygulaması için geçiş bankoları yerleştirildi.  


Yurt dışı çıkışlarda hız ve insan gücünden tasarruf sağlayacak, e-gate uygulaması için ilk aşamada havalimanındaki geliş ve gidiş katlarına ikişer biyometrik geçiş kabini konuldu. Pasaport polisinin görev almayacağı kaydedilen uygulamada kabin sayısının 3 ay sonra geliş ve gidişlerde altıya, 2015 sonuna kadar ise yirmi dörde çıkarılması planlanıyor. 


Şimdilik Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yönelik olarak uygulanacak sistemde yolcunun tarattığı parmak izi sistemden otomatik olarak kontrol edilecek, eşleştikten sonra geçiş izni verilecek. Bir süre sonra yüz tanıma kontrolünün de entegre edilmesi planlanan sistemden ilk olarak sık seyahat eden ve tanımlı bir yolcu grubu faydalanacak. 


21 saniyede hızlı geçiş 


Yerli bir firma tarafından kurulan sisteme ait test aşaması...