25 / 04 / 2024

Ebru Şancı kemerburgaz ev

Ebru Şancı kemerburgaz ev

Eski model yeni şarkıcı Ebru Şancı, Kemerburgaz'dan 1 milyon TL'ye, 5 odalı bahçeli dubleks villa aldı.Parayı eve yatırdığını söyleyen Şancı "Elime geçen iki kuruşu bile biriktiririm" dedi

Ebru Gündeş'in ev kararsızlığı!

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki ikiz yalısında yaptırdığı tadilatlar tartışmalara neden olmuş, bu yalıdan sonra Kemerburgaz'da bir villa alan sanatçı yine bir ev arayışına girdi. 

Ebru Şancı'nın 10 yıllık miras davası sonuçlandı!

Ebru Şancı'nın 2010’dan bu yana devam eden miras davası sonuçlandı. Karşı taraf Ebru Şancı ve diğer 3 mirasçıyla 765 bin TL karşılığında uzlaşmaya karar verdi. İki han satılacak. Elde edilecek paranın dörtte biri Şancı’ya kalacak.

Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk Bodrum'daki yazlıklarına taşındı!

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig'i corona virüs nedeniyle ertelenince Ebru şancı ve Alparslan Öztürk çifti Bodrum'daki yazlıklarına taşındı.

Ebru Gündeş Kanlıca'daki 25 milyonluk yalısından taşınıyor!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Beykoz Kanlıca'da uzun yıllardır oturduğu ikiz yalısından taşınma kararı aldı. Gündeş'in yeni rotası Kemerburgaz oldu...

Ebru Şancı evinin bahçesine oyun evi yaptırıyor!

Göktürk'te lüks bir villada yaşayan manken Ebru Şancı kızları Ceylin ve Mila için bahçeye 5 metrekare büyüklüğünde 20 bin liralık oyun evi yaptırıyor.

Ebru Gündeş Kemerburgaz'daki evinde yaşayacak!

Ebru Gündeş ekonomik önlem paketini devreye soktu. Lüks eşyalarla döşenmiş Kanlıca'da bulunan ikiz yalılarını eşyaları ile bırakmayı düşünen Gündeş, Kemerburgaz'da bulunan evinde yaşamını sürdürmeyi düşünürken ekibinde bulunan kalabalık çalışanların sayısını da azaltıyor.

Ebru Şancı-Montpellier Herault çifti Fransa'ya taşınacak!

Futbolcu eşinin Fransız Montpellier Herault takımına transfer olmasının ardından, Ebru Şancı Bodrum'daki villasını köpeklerine bıraktı. Çift 2 ay sonra Fransa'ya taşınacak.

Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk taşınıyor!

Alpaslan Öztürk ile nikah masasına oturan Ebru Şancı, Belçika'nın Hollanda sınırı yakınındaki Overpelt kasabasından bir ev fotoğrafı paylaştı. Altına ''Yakında bu evde yaşayacağız'' diye yazdı.

Ebru Gündeş-Reza Zarrab çifti Kemerburgaz'dan 2.5 milyon dolara villa aldı!

Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab İstanbul-Kemerburgaz'da 2.5 milyon dolara orman içinde villa aldı. Tadilat için 1.5 milyon TL, dekorasyona 1 milyon 250 bin TL harcadılar.

Kemerburgaz Semt Polikliniği Nisan'da açılıyor!

Eyüp Belediyesi tarafından inşa edilen Kemerburgaz Semt Polikliniği’nin açılışı için geriye sayım başladı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Nisan ayında açılışı gerçekleştirilecek Kemerburgaz Semt Polikliniği’ni ziyaret etti...

Sinan Akçıl Kemerburgaz'daki evini sattı!

Müzik piyasasında dolaşan dedikodulara göre; Sinan Akçıl kendisini şöhrete ulaştıran eski yapımcısı Polat Yağcı’ya olan 400 bin TL borcunu ödemekte zorlandı. Akçıl buna karşılık Kemerburgaz'daki evini sattı..

Ebru Öz kimdir?

Lal Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz kimdir? Lal Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ebru Öz ve Lal Değerleme..

Ebru Öz: Gayrimenkul için yabancı yatırımcılar çok önemli!

MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda Türkiye'yi temsil eden 200 firmadan birisi olan Lal Gayrimenkul AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz, sektörün yükselişi için yabancı yatırımcıların büyük önem taşıdığını bildirdi.

Ebru Şancı kemerburgaz ev Haberi

Ebru Şancı kemerburgaz ev


Eski model yeni şarkıcı Ebru Şancı, Kemerburgaz'dan 1 milyon TL'ye, 5 odalı bahçeli dubleks villa aldı.Parayı eve yatırdığını söyleyen Şancı "Elime geçen iki kuruşu bile biriktiririm. Kıyafete, ayakkabıya para yatırmam" dedi. Posta'nın haberine göre, güzel şarkıcının Bodrum ve New Yorkta da evleri...