26 / 04 / 2024

Ebru Şancı kimdir

Ebru Şancı kimdir

Göktürk'te lüks bir villada yaşayan manken Ebru Şancı kızları Ceylin ve Mila için bahçeye 5 metrekare büyüklüğünde 20 bin liralık oyun evi yaptırıyor.

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Ebru Ermurat kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? DAP Gayrimenkul’de hangi alanda görev alıyor?

Ebru Ermurat hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmalarda üst düzey yönetici olarak görev aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ebru Ermurat’ın hayatı...

Ertunç Soğancıoğlu hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ertunç Soğancıoğlu kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nde hangi görevde yer aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Ertunç Soğancıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi, Risk Komitesi ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Ebru Oğan Knottnerus kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Ebru Şancı'nın 10 yıllık miras davası sonuçlandı!

Ebru Şancı'nın 2010’dan bu yana devam eden miras davası sonuçlandı. Karşı taraf Ebru Şancı ve diğer 3 mirasçıyla 765 bin TL karşılığında uzlaşmaya karar verdi. İki han satılacak. Elde edilecek paranın dörtte biri Şancı’ya kalacak.

Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk Bodrum'daki yazlıklarına taşındı!

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig'i corona virüs nedeniyle ertelenince Ebru şancı ve Alparslan Öztürk çifti Bodrum'daki yazlıklarına taşındı.

Ebru Şancı evinin bahçesine oyun evi yaptırıyor!

Göktürk'te lüks bir villada yaşayan manken Ebru Şancı kızları Ceylin ve Mila için bahçeye 5 metrekare büyüklüğünde 20 bin liralık oyun evi yaptırıyor.

Ebru Dorman kimdir?

MV Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su olan Ebru Dorman kimdir? İşte Ebru Dorman'ın biyografisi...

Ebru Şancı-Montpellier Herault çifti Fransa'ya taşınacak!

Futbolcu eşinin Fransız Montpellier Herault takımına transfer olmasının ardından, Ebru Şancı Bodrum'daki villasını köpeklerine bıraktı. Çift 2 ay sonra Fransa'ya taşınacak.

Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk taşınıyor!

Alpaslan Öztürk ile nikah masasına oturan Ebru Şancı, Belçika'nın Hollanda sınırı yakınındaki Overpelt kasabasından bir ev fotoğrafı paylaştı. Altına ''Yakında bu evde yaşayacağız'' diye yazdı.

Ebru Ulu kimdir?

Haziran 2014’ten beri PIN Mimarlık’ta çalışan Mimar Ebru Ulu kimdir? Ebru Ulu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ebru Ulu..

Ebru Ünver kimdir?

Mimar Ebru Ünver kimdir? Mimar Ebru Ünver, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ebru Ünver, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ebru Ünver..

Ebru Öz kimdir?

Lal Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz kimdir? Lal Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ebru Öz ve Lal Değerleme..

Ebru Şancı kimdir Haberi

Ebru Şancı kimdir

Manken Ebru Şancı, 2014 yılında ilişkiye başladığı Göztepeli futbolcu Alpaslan Öztürk ve Eylül 2015 yılında evlenmişti.  Çiftin Ekim 2016'da ikizleri Mila ve Ceylin'i dünyaya getirmişti

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, Göktürk'te lüks bir villada yaşayan Ebru Şancı, kızları Ceylin ve Mila için bahçeye 5 metrekare büyüklüğünde oyun evi yaptırıyor. Oyun evinde mutfaktan banyoya kadar her şey  bulunuyor.

Ebru Şancı, 2.5 yaşındaki kızları Mila ve Ceylin'in villasına 20 bin lira verecek.