29 / 03 / 2024

Ebru şancı ve Alparslan Öztürk ayrıldı mı

Ebru şancı ve Alparslan Öztürk ayrıldı mı

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig'i corona virüs nedeniyle ertelenince Ebru şancı ve Alparslan Öztürk çifti Bodrum'daki yazlıklarına taşındı.

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Saçlı, Ebru Hazar Saçlı, Murat Kadri Padar ve DPP Gayrimenkul Yatırım Tic. ortaklığında kuruldu.

Ers Teknik İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Teknik İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Özbağ tarafından kuruldu.

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi İçerenköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yesevi Delikaya ve Ebru Darman ortaklığında kuruldu. 

Mineral Beton Ve Yapı Kimyasalları Limited Şirketi kuruldu!

Mineral Beton Ve Yapı Kimyasalları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Dengiz Özcan tarafından kuruldu.

Taf Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Taf Enerji Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Davut Nişancı ve Hatice Nişancı ortaklığında kuruldu.

Brosis İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brosis İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Bilgin ve Eren Dolay ortaklığında kuruldu.

Ebru Özkartal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Özkartal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Özkartal tarafından kuruldu.

Elitt Global Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elitt Global Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Polat tarafından kuuruldu.

Edita Engineers Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Edita Engineers Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Çetin tarafından kuruldu.

Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi, Risk Komitesi ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Ebru Oğan Knottnerus kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Ümka Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümka Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Doğan taarfından kuruldu.

Zemin etüdü doğru yapılan ve yönetmeliklere uygun konutlar hayat kurtarıyor!

Kain Gayrimenkul Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Kain, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında inşa edilen konutların deprem yönetmeliklerine uygun olması zorunluluğunu vurguladı ve emlak yatırımında dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı. 

Ebru şancı ve Alparslan Öztürk ayrıldı mı Haberi

Ebru şancı ve Alparslan Öztürk ayrıldı mı

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig'i corona virüs nedeniyle ertelenince Alparslan Öztürk ve eşi Ebru şancı kızlarını da alıp Bodrum'daki yazlıklarına taşındı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Ebru şancı Instagram'da paylaştığı videoda eşine "Artık karantinadasın. İki seçeneğin var. A şıkkı: Benimle ve kızlarınla olacaksın" diye konuştu. Alparslan Öztürk, Ebru Şancı'nın sözünü tamamlanmasını beklemeden "Kesinlikle B şıkkı" cevabını verdi.

Eşi ile sürekli tartışlarını anlatan Ebru Şancı, 2. Sayfa programına telefonla bağlandı ve şunları söyledi:

"Alparslan, Göztepespor'da oynadığı için haftanın 5 günü İzmir'deydi. İki haftada bir de deplasmana gidiyordu. Fazla görüşemiyorduk."

"Salgın korkusundan İstanbul'daki gelinlik atölyemi geçici olarak kapattım. Birlikte Bodrum'a geçtik. Ama aynı evde bu kadar uzun süre yan yana kalmaya alışık değilmişiz. Sürekli tartışıp, sürtüşüyoruz. Allah'tan villamız 3...