25 / 04 / 2024

ece grubu

ece grubu

ECE Türkiye, Anadolu’nun en önemli lokasyonlarından birinde yeni bir AVM projesinin yönetimini üstleniyor. Projenin lansmanı Perakende Günleri kapsamında, 20 Kasım’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

Marmara Park, MIPIM'de En İyi Alışveriş Merkezi Ödülü'nü aldı!

Marmara Park “En İyi Alışveriş Merkezi” kategorisinde MIPIM Ödülü’nü kucakladı

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Stefan Zeiselmaier, ECE Türkiye'nin yeni CEO'su oldu!

Stefan Zeiselmaier, ECE Türkiye’nin yeni CEO’su olarak atandı. ECE Grubu CIO’su Henrie W. Kötter, “ECE Türkiye’nin yönetimini Stefan Zeiselmaier’e emanet etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz." dedi...

Ece Şirketler Grubu'nun acı günü! Celal Ece vefat etti!

Ece Şirketler Grubu Başkanı İnşaat Mühendisi Celal Ece vefat etti. Ece Şirketler Grubu ve ailesi Celal Ece'nin vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

Alt gelir grubu TOKİ Yozgat Mutafoğlu son başvuru tarihi!

Alt gelir grubu TOKİ Yozgat Mutafoğlu son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Teslimlerin hemen gerçekleşeceği projede fiyatlar 61 bin 431 TL'den başlıyor.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir grubu başvuruları bugün son!

Kura çekiminin 7 Ağustos'ta gerçekleşeceği Şanlıurfa Viranşehir TOKİ'de yer alan 467 konut satışa sunuluyor. Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir grubu başvuruları bugün son.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu başvuruları ne zaman bitiyor?

7 Ağustos'ta kura çekiminin gerçekleşeceği TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 'de 467 konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu başvuruları ne zaman bitiyor?

ECE’ye çok uluslu ortak!

Yapı grubu ECE Holding, çok uluslu banyo ürünleri markası Ideal Standard International ile birlikte şirket kurdu. Yüzde 50-50 ortaklı şirket için imzalar önceki gün atıldı.

Park Vera'nın açılışı gerçekleşti!

Alman ECE Grubu, yönetimini üstlendiği yeni alışveriş merkezinin (AVM) açılışını gerçekleştirdi. Ece, Park Vera ile birlikte Türkiye'de yönettiği AVM sayısını 12'ye çıkardı. İki yıl süren inşaat sürecinin ardından kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Ece Grubu, kurduğu fonla 2 milyar Euro'luk AVM yatırımı yapacak!

Türkiye'de 12 AVM'si olan Ece Türkiye'nin Genel Müdür Yardımcısı Nuri Şapkacı, kurdukları 2 milyar euroluk ikinci fonla Türkiye'ye yapacakları AVM yatırımını önemli ölçüde artıracaklarını söyledi.

ECE Türkiye yönetimini yeni aldığı AVM'yi yarın lanse edecek!

1965 yılından bu yana alışveriş merkezi projelerinin geliştirilmesi, planlanması, yatırımlarının hayata geçirilmesi, kiralanması ve yönetimi alanlarında faaliyet gösteren ECE Grubu yönetimini yeni aldığı AVM'yi yarın lanse edecek...

ECE Grubu yeni bir AVM projesinin yönetimini üstleniyor!

ECE Türkiye, Anadolu’nun en önemli lokasyonlarından birinde yeni bir AVM projesinin yönetimini üstleniyor. Projenin lansmanı Perakende Günleri kapsamında, 20 Kasım’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Alt Gelir Grubu'nda kura çekilişi bugün!

Kura çekilişinin bugün gerçekleşeceği TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Alt Gelir Grubu projesinde daireler fiyatları 854 bin 804 TL ile 83 bin 261 TL arasında değişiklik gösteriyor.. Projede başvuru dönemi sona erdi...

Torunlar GYO. Yeni Gimat'taki hisselerini Ece Grubu'na devredecek!

Torunlar GYO, Yeni Gimat İşyerleri İşletmesi hisselerinin ECE Grubu'na devredilebilmesi için görüşmelere başladı

ece grubu Haberi

ece grubu


1965 yılından bu yana alışveriş merkezi projelerinin geliştirilmesi, planlanması, yatırımlarının hayata geçirilmesi, kiralanması ve yönetimi alanlarında faaliyet gösteren ECE Grubu aktif olduğu 17 ülkede yönetmekte olduğu 189 alışveriş merkezi ile Avrupa sektör lideridir. 


ECE Türkiye, Anadolu’nun en önemli lokasyonlarından birinde yeni bir AVM projesinin yönetimini üstleniyor. Projenin lansmanı Perakende Günleri kapsamında, 20 Kasım’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda...