26 / 04 / 2024

Marmara Park, MIPIM'de En İyi Alışveriş Merkezi Ödülü'nü aldı!

Marmara Park, MIPIM'de En İyi Alışveriş Merkezi Ödülü'nü aldı!

Marmara Park “En İyi Alışveriş Merkezi” kategorisinde MIPIM Ödülü’nü kucakladı





İstanbul/Hamburg/Cannes, 15 Mart 2013 – Yönetmekte olduğu 185 alışveriş merkezi ile Avrupa pazar lideri olan ECE Grubu, başarısını iki MIPIM Ödülü birden kazanarak taçlandırdı.   


2012 yılı Ekim ayında açılan Marmara Park, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve dünyanın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden sayılan MIPIM Ödülleri’nde bu yıl juri ve katılımcıların oylarıyla “En İyi Alışveriş Merkezi Ödülü” ne layık görüldü.   


ECE Grubu, Stuttgart’taki Milaneo projesi ile de “Best Futura Mega Project” dalında ödül aldı.  

ECE Grubu CEO’su Alexander Otto, Marmara Park’ın kazandığı ödül ile ilgili olarak “Bu anlamlı ödül, yaptığımız işin kalitesinin onaylanmasıdır. Bu anlamda projenin gerçekleştirilmesinde katkısı olan tüm ekibimize ve mimarlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek mutluluğunu dile getirdi.   


DWS üst düzey yöneticilerinden Hermann Wüstefeld ise,  “MIPIM Ödülü, bizim için alışveriş merkezi mimarisinde, konseptinde ve uygulamasında gösterilen başarının ve gerçekleştirmiş olduğumuz yatırımın önemi ile  doğruluğunun teyididir” dedi.  


Marmara Park, alışveriş merkezine bağlantılı Bauhaus Yapı Marketi ve Real Hipermarket de dahil olmak üzere 100.000 m2 kiralanabilir alanı, 4.000 araç kapasiteli otoparkı, dört kat üzerinde yer alan 250 mağazası, kafe ve restoranları ve sineması ile Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak sayılıyor. 220 milyon euro değerindeki projenin yatırımcıları, yüzde 50’şer payla Deutsche Bank’ın sahibi olduğu DWS ile ECE/Otto Grubu.  


Geri Dön