19 / 04 / 2024

Bulvar Samsun AVM, Avrupa'nın en iyi AVM ödülünü aldı!

Bulvar Samsun AVM, Avrupa'nın en iyi AVM ödülünü aldı!

Stockholm'de Uluslararası Alışveriş Konseyi'nce düzenlenen etkinlikte Bulvar Samsun Alışveriş Merkezi'ne, medium kategorisinde Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi ödülü verildi...



     İsveç'in başkenti Stockholm'de, "alışveriş merkezlerinin oscarı" olarak kabul edilen "2013 ICSC Avrupa Alışveriş Merkezi Ödülleri" sahiplerini buldu. Samsun'da bulunan Bulvar Samsun Alışveriş Merkezi'ne, medium kategorisinde Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi ödülü verildi. 

     Stockholm'de Uluslararası Alışveriş Konseyi tarafından düzenlenen ödül törenine, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile alışveriş merkezinin ortakları katıldı. Çeşitli kategori ve büyüklüklüklerde Avrupa'nın değişik ülkelerindeki alışveriş merkezlerinin ödüllendirildiği törende, Bulvar Samsun Alışveriş Merkezi medium kategorisinde yer aldı. 

     Bu kategoride Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi seçilen Bulvar Samsun Alışveriş Merkezi'nin ödülü Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz aldı. 

     Törenin ardından açıklama yapan Yılmaz, söz konusu alışveriş merkezinin, Torunlar GYO ve Turkmall ortaklığıyla geliştirilen bir projeyle kente kazandırıldığını söyledi. 

     Toplam 18 bin metrekarelik alana sahip alışveriş merkezinin, 18 yıldır atıl durumda bulunan tarihi Samsun Tütün Fabrikası'nın "Kentsel Yenileme" projesi kapsamında restore edilmesinden sonra hizmet vermeye başladığını kaydeden Yılmaz, alışveriş merkezinin Temmuz 2012'de açıldığını bildirdi. 


AA


Geri Dön