19 / 04 / 2024

PRYM Gayrimenkul Yatırım , En İyi Rezidans ödülünü aldı!

PRYM Gayrimenkul Yatırım , En İyi Rezidans ödülünü aldı!

Modern yaşam alanları uzmanı PRYM Gayrimenkul Yatırım A.Ş., gayrimenkul sektörünün gurur gecesinde “En İyi Rezidans” ödülüne layık görüldü.



Modern yaşam alanları uzmanı PRYM Gayrimenkul Yatırım A.Ş.; örnek bir vizyon oluşturması, yenilikçi yaklaşımı, mimari kalitesi, yaratıcı özellikleri ve kent yaşamına katkısı nedeniyle PRYM Luxury Residence ile Sign of the City Awards’ta Devam Eden Projeler kategorisinde "En İyi Rezidans" ödülüne layık görüldü. Şehirlere yaşam değeri katan, geliştiren, değiştiren projelerin ödüllendirildiği gecede PRYM Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Tuna’ya En İyi Rezidans ödülü takdim edildi. Proje, aynı zamanda LEED GOLD sertifika adayı olarak Tokat ilinde bir ilki gerçekleştiriyor.

“İlk ve Öncü”

Forbes’te yer alan habere göre; Latince'de "İlk ve Öncü” anlamına gelen PRYM kelimesi, dünyanın her yerinde benzerlerinden farklı, ayrıcalıklı olanı tanımlamak; seçkin olanı işaret etmek için kullanılıyor.

30 yıllık bir aile şirketi olarak Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde inşaat ve enerji alanında yaptığı yatırımlarla bilinen grubun Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Tuna, "Türkiye'nin PRYM'ı olarak öncelikli hedefimiz; dürüst, ilkeli ve güvenilir bir şirket olarak müşterilerimizin gönlünde yer edinmektir.” mesajım verdi.

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran Mesut Tuna, “Tüm projelerimizde ve sunduğumuz tüm hizmetlerde amacımız; yeninin ve daha iyinin peşinden giderek İstanbul gibi bir metropolde edindiğimiz tecrübeyi, Anadolu’nun yeni gelişmekte olan şehirlerine aktarmak, böylelikle PRYM vizyonunu Türkiye geneline yaymaktır." dedi.

Tuna, aile olarak önceliklerinin öz sermaye ile sürdürülebilir yatırımı desteklemek olduğunu belirterek "Sat-yap şeklinde maketten satış yerine projeyi hayata geçirip satmak, inşaat piyasasının güvenilirliği ve müşteri memnuniyeti açısından stratejik öneme sahiptir. Gelişen piyasalarda biz de aile olarak prestijli projelerle istihdamı artırıcı yatırımlar yapmaya ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya her daim hazırız” ifadeleriyle sözlerini tamamladı. 

 


Geri Dön