27 / 04 / 2024

En İyi Rezidans ödülü 2018

En İyi Rezidans ödülü 2018

Modern yaşam alanları uzmanı PRYM Gayrimenkul Yatırım A.Ş., gayrimenkul sektörünün gurur gecesinde “En İyi Rezidans” ödülüne layık görüldü.

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

PRYM Gayrimenkul Yatırım , En İyi Rezidans ödülünü aldı!

Modern yaşam alanları uzmanı PRYM Gayrimenkul Yatırım A.Ş., gayrimenkul sektörünün gurur gecesinde “En İyi Rezidans” ödülüne layık görüldü.

Nef Ataköy 22’de yaşam başlıyor!

Nef, 2016 yılının “En İyi Rezidans” projesi seçilen Nef Ataköy 22’de daire teslimlerine başladı. Ataköy'de 25 bin m2'lik bir alanda yer alan toplam 1493 konuttan oluşan Nef Ataköy 22 projesinde, 1+1’den 4+1’e değişen büyüklükte deniz ve şehir manzaralı daireler bulunuyor.

Mahall Bomonti İzmir, Sign of the City Awards 2016'da finale kaldı!

İzmir’in yeni cazibe merkezi Mahall Bomonti İzmir, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması, “Sign of the City Awards 2016” yarışmasında “En İyi Ticari Projeler” ve “En İyi Rezidans” kategorilerinde finale kaldı.

Modda Bayraklı Kasım 2016'da teslim edilecek!

"Devam Eden En İyi Rezidans Projesi" kategorisinde; Türkiye'nin en iyi Rezidans Ödülü'nü kazanan Ontan İnşaat, Bayraklı projesini Kasım 2016'da teslim edecek.

Sign of the City Awards'tan Ontan Bayraklı'ya ödül!

Sign of the City Awards 2015‘de ‘Devam Eden En İyi Rezidans Projesi’ Ontan Bayraklı seçildi. Ontan İnşaat tarafından İzmir’de yükselen proje 329 bağımsız bölümden oluşuyor.

En yeni trend balkonlu rezidans!

ABD'li gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams'ın araştırmasında Türkiye'de en çok rezidans projesinin İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'da bulunduğu, yeni trendin ise balkonlu rezidans olduğu belirtildi.

Türkiye genelinde en çok rezidans projeleri İstanbul'da!

Türkiye pazarına girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı bir gayrimenkul devi, Türkiye'deki rezidans projelerini mercek altına aldı Türkiye geneline bakıldığında %75'lik oranla en çok rezidans projelerine sahip olan istanbul'u Ankara, İzmir ve Antal

Ayşen Gruda: Evimin borcunu ödeyemiyorum!

Türk Sineması'nın 100. Yılı anısına hayata geçirilen "En İyi On'lar" ödül töreni Beyoğlu Belediyesi ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikle kutlandı.

The Ritz Carlton İstanbul Türkiye'nin en lüks oteli oldu!

The Ritz-Carlton İstanbul, ‘Türkiye’nin En İyi Lüks Oteli’ ödülüne layık görüldü. Oteldeki açık hava spa’nın yeni bir stille oluşturulması ve yeni projelerin ödülde rolü olduğu düşünülüyor.

Tabanlıoğlu'nun projesi en iyi ofis projesi ödülü aldı!

TABANLIOĞLU Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından MIPIM 2015'te, İstanbul Üsküdar'da hayata geçen 'Selçuk Ecza' projesi ile 'En İyi Ofis Yapısı' ödülünü aldı..

MIPIM’de en iyi ofis projesi ödülünü Tabanlıoğlu kazandı!

Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM gayrimenkul fuarından Türk firmaları ödüllerle döndü. Tabanlıoğlu Mimarlık Selçuk Ecza Genel Müdürlük projesiyle ‘En İyi Ofis Yapısı’ dalında ödül kazandı.

En İyi Rezidans ödülü 2018 Haberi

En İyi Rezidans ödülü 2018

Modern yaşam alanları uzmanı PRYM Gayrimenkul Yatırım A.Ş.; örnek bir vizyon oluşturması, yenilikçi yaklaşımı, mimari kalitesi, yaratıcı özellikleri ve kent yaşamına katkısı nedeniyle PRYM Luxury Residence ile Sign of the City Awards’ta Devam Eden Projeler kategorisinde "En İyi Rezidans" ödülüne layık görüldü. Şehirlere yaşam değeri katan, geliştiren, değiştiren projelerin ödüllendirildiği gecede PRYM Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Tuna’ya En İyi Rezidans ödülü takdim edildi. Proje, aynı zamanda LEED GOLD sertifika adayı olarak Tokat ilinde bir ilki gerçekleştiriyor.

“İlk ve Öncü”

Forbes’te yer alan habere göre; Latince'de "İlk ve Öncü” anlamına gelen PRYM kelimesi, dünyanın her yerinde benzerlerinden farklı, ayrıcalıklı olanı tanımlamak; seçkin olanı işaret etmek için kullanılıyor.

30 yıllık bir aile şirketi olarak Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde inşaat ve enerji alanında...