25 / 04 / 2024

Eclipse Maslakta son ofisler satışta

Eclipse Maslakta son ofisler satışta

Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Maslak Eclipse'teki son ofisler satışta!

ARTAŞ inşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Son ofis ve dükkanların satışı devam ediyor.

Eclipse'teki son ofisler de satışta!

Artaş inşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı projede, kalan son ofislerin satışı sürüyor.

Eclipse Maslak'taki son ofisler satışta!

Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak'ta son ofisler satışta!

Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak'ta son ofis ve dükkanlar satışta!

Artaş İnşaat’ın, Maslak’ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business’ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Eclipse Maslak Business’ta ofislerin metrekaresi 3.500 dükkanların ise 5.200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Eclipse Maslak'ta 120 ay taksit fırsatı!

Artaş Grubu'nun Maslak'ta inşasına devam ettiği Eclipse Maslak'ın konutları hızla sahiplerini bulurken, fiyat artışından etkilenmemek için son haftaya girildi. 550 konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projede dairelerin yüzde 80'i sahiplerini buldu.

Eclipse Maslak'ın son dairelerinde son fırsat!

550 konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projede dairelerin %80’i sahiplerini buldu. Projenin Eclipse Maslak Business markalı yatay ofis blokları da yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

Eclipse Maslak'ta 326 bin liraya! Son 1 ay!

İstanbul Avrupa Yakası Maslak'ta hayata geçirilen ve Artaş İnşaat tarafından konumlandırılan Avrupa Konutları Eclipse Maslak'ta konut fiyatları 326 bin liradan başlıyor. Projede fiyatlar Eylül ayında değişecek...

Eclipse Maslak'ta kampanya son gün 1 Temmuz! 120 aya 0,66 faiz oranı!

Eclipse Maslak projesi Artaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Eclipse Maslak'ta kampanya son gün 1 Temmuz, 120 aya 0,66 faiz oranı uygulanıyor...

Artaş Eclipse Maslak'ta son gün 18 Şubat! 0,76 faiz oranı!

Eclipse Maslak'ta lansman dönemi fiyatları ve 0,76'dan başlayan faiz oranları ile satışlar 18 Şubat 2013 tarihinde sona eriyor....

Son sel felaketi Büyükçekmece'ye çeki düzen veriyor

DSİ'nin aldığı son karar Büyükçekmece'de bomba etkisi yaptı. Göl çevresindeki lüks tesislere yıkım tebligatı gönderildi

 

Avrupa Konutları TEM'de son 210 konut! 185 bin 700 TL'ye!

Avrupa Konutları TEM'de 3 bin 100 adet konuttan satışı süren son 210 konut kaldı...

Beypalas'ta 105 bin TL'ye! Hemen teslim son 20 konut!

200 ev ofisten meydana gelen Beypalas'ta son 20 konutun satışı devam ediyor

Eclipse Maslakta son ofisler satışta Haberi

Eclipse Maslakta son ofisler satışta

ARTAŞ inşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor. 



Ofisler metrekaresi 3.500, dükkanlar 5.200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı bulurken, kiralamalar ise metrekaresi 20-25 dolara...