19 / 04 / 2024

ECS Yatırım Limited Şirketi

ECS Yatırım Limited Şirketi

ECS Yatırım Limited Şirketi, Cüneyt Özgümüş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Eylül 2014 tarihinde Sarıyer, Büyükdere Caddesi, Spine Tower, No: 243'te kuruldu

Bonnie Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Bonnie Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Gao tarafından kuruldu.

Max Estate World Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Max Estate World Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Budaklar ve Onur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Hüdayi Doğan tarafından kuruldu.

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Mutlu tarafından kuruldu.

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Evest Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Evest Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Talal Ashkar tarafından kuruldu.

Wayout Turizm İnşaat İşletme Ve Yatırım Limited Şirketi Kuruldu!

Wayout Turizm İnşaat İşletme Ve Yatırım Limited Şirketi Sarıyer’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Emirhan Kılıç tarafından kuruldu.

Nilda Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Nilda Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermayen bedeli ile Mohsem Baradaranırdmousa tarafından kuruldu.

Menar Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Menar Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırım Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Özdemir tarafından kuruldu.

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Alsaleh tarafından kuruldu.

Unio Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Unio Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Güngören'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Aziz ve Ubulhaşim Abide ortaklığında kuruldu.

Polat Property Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Polat Property Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğan ve Polat Kasapoğlu ortaklığında kuruldu.

Gm Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Gm Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Novruzov ve Qın Gao ortaklığında kuruldu.

ECS Yatırım Limited Şirketi Haberi

ECS Yatırım Limited Şirketi

ECS Yatırım Limited Şirketi, Cüneyt Özgümüş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de kuruldu. 


ECS Yatırım Limited Şirketi iş konusu;   a-)      yurt içi ve yurt dışında her türlü yeni proje ve  yatırım Danışmanlık işleri yapmak.    Gayrimenkul araştırması ve gayrimenkul değerleme Analizleri , Gayrimenkul geliştirme çalışmalarını içeren proje, yönetim analiz raporları ,Her türlü yurt içi ve yurt dışında yatırım talebine göre kısa ve uzun vadeli yatırım alternatifleri ile ilgili Pazar araştırması ve Pazar analizleri , proje analizleri , tüm satın alma stratejileri,  satış pazarlama stratejileri  ,iş geliştirme , proje geliştirme, tesis açık ve kapalı alan ihtiyaçları, makine ekipman alternatifleri, tesis yardımcı işletmeleri , enerji  ihtiyaçları ,  yurt içi ve dışı teşvik , bölgesel  teşvik alanlarıyla ilgili...