28 / 03 / 2024

eczacıbaşı blokları

eczacıbaşı blokları

Kartal Belediyesi, kentin bir yaşam alanı olarak tasarlanması gerektiği bilinciyle dönüşüm olarak tarif edilen değişimin, halkın önceliklerine göre gerçekleşmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Eczacıbaşı Blokları'da yıkıldı...

Hak Yapı Kartal projesi yakında satışta! Yeni proje!

Hak Yapı Kartal projesi kentsel dönüşüm kapsamında Eczacıbaşı Blokları'nın yerine yapılacak. Bu yıl sonuna doğru satışa çıkacak olan Hak Yapı Kartal projesinde 320 konut inşa edecek...

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Eczacıbaşı Holding'in sahiplerinden biri olarak tanınan Faruk Eczacıbaşı kimdir? Faruk Eczacıbaşı kaç yaşında? Faruk Eczacıbaşı evli mi? Faruk Eczacıbaşı'nın kaç çocuğu var? İşte ayrıntılar...

Ferit Bülent Eczacıbaşı Kimdir?

Ferit Bülent Eczacıbaşı kimdir? Ferit Bülent Eczacıbaşı’nın mesleği nedir? Ferit Bülent Eczacıbaşı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Eczacıbaşı ABD'nin aldığı köklü Türk şirketi bünyesine katmak için anlaşmaya vardı

Eczacıbaşı, 2012 yılında ABD'li Amgen şirketine satılan ve adı Gensanta olarak değişen Türk ilaç şirketini satın aldı. Türkiye'nin önde gelen şirketleri arasında yer alan firma mevcut hizmetlerine devam edeceğini bildirdi. İşte ayrıntılar...

Eczacıbaşı'ndan Cennet Koyu'ndaki binalara ilişkin imar açıklaması!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvuru yaptığı ve barıştan faydalandığı açıklanmıştı. Eczacıbaşı'ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Eczacıbaşı Cennet Koyu'ndaki binaları için imar barışından yararlandı!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvurduğu ve imar barışından yararlandığı belirtildi.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Eczacıbaşı İlaç ve İş Gayrimenkul AVM kiracılarından kira almayacak!

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret AŞ ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den yapılan açıklamada AVM'lerde bulunan kiracılardan mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmayacağını açıkladı.

Eczacıbaşı Bozüyük'teki dördüncü tesisini açtı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu tarafından yaptırılan "seramik sağlık gereçleri dördüncü üretim tesisi" törenle açıldı. 

Bülent Eczacıbaşı: Kültür turizmine yatırım şart!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Kültürel etkinliklere ve altyapılarına yatırım yapan kentlerin, kültür turizminde öne çıktığını belirtti.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez; 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi'ni dönüştürüyor.

eczacıbaşı blokları Haberi

eczacıbaşı blokları

Kartal Belediyesi, kentin bir yaşam alanı olarak tasarlanması gerektiği bilinciyle dönüşüm olarak tarif edilen değişimin, halkın önceliklerine göre gerçekleşmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Deprem Dönüşümü kapsamında son olarak Karlıktepe Gürsel Caddesi'nde Bulunan Eczacıbaşı Bloklarının yıkım törenine katıldı. 


Törene Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Alünok Öz'ün yanı sıra AKP Denizli Milletvekili, Çevre ve Şehircilik Komisyon Başkanı Erol Kaya, Kartal Cemevi Başkanı İbrahim Saçlı, Eczacıbaşı Blokları Yönetim Kumlu Başkanı Abdullah Şükrü Kaya, Kent Konseyi Başkanı İbrahim Yazıcı, Proje Sahibi Müteahhit Mimar Turgay Kılıç, Kartal Belediyesi Meclis üyeleri. 


Başkan Yardımcıları, Kartal Belediye Şirketleri Müdürleri ve Bağlar Sitesi Yönetim Kumlu üyeleri. Siyasi parti il ve ilçe yöneticileri de katıldı. 


Site sakinleri adına site yöneticisi Dursun Özkanlı'nın açış konuşması ile başlayan toplantıda,...