29 / 03 / 2024

Hak Yapı Kartal projesi yakında satışta! Yeni proje!

Hak Yapı Kartal projesi yakında satışta! Yeni proje!

Firma: Hak Yapı

Proje: Kartal Projesi

Hak Yapı Kartal projesi kentsel dönüşüm kapsamında Eczacıbaşı Blokları'nın yerine yapılacak. Bu yıl sonuna doğru satışa çıkacak olan Hak Yapı Kartal projesinde 320 konut inşa edecek...




Hak Yapı İstanbul Kartal'da yeni projesine hazırlanıyor.  Hak Yapı   Kartal Projesi  yer alan Eczacıbaşı Blokları'nın yerine yapılacak. Yıkımın başladığı Eczacıbaşı Blokları'nda 14 Eylül 2013 Cumartesi günü Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün de katılacağı bir tören düzenleniyor.


Hak Yapı Kartal projesi 8,5 dönüm arazi üzerinde hayata geçiriliyor. 2 blok olarak inşa edilecek olan Hak Yapı Kartal projesinde bloklar 20 katlı olarak tasarlandı. Hak Yapı Kartal projesinde 320 adet konut yer alacak.


Yaklaşık iki ay sonra inşaat çalışmalarına başlanılması hedeflenen Hak Yapı Kartal projesinin yıl sonuna doğru satışa çıkması planlanıyor. Hak Yapı Kartal projesi Esentepe mevkiinde Yaşar Doğu Caddesi üzerinde yer alıyor.


Hak Yapı Kartal projesi içerisinde botanik bahçe, buhar odaları, saunalar, yapay gölet, kapalı spor salonları, açık - kapalı çocuk oyun alanları, açık - kapalı yüzme havuzları, açık - kapalı otopark, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Telefon: 444 1 620

Web: www.hakyapi.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön