23 / 04 / 2024

edip gayrimenkul nerede

edip gayrimenkul nerede

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul kredi limiti tesis edilmesi sözleşmesini imzaladı.

Edip Gayrimenkul yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticilerini yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi A.Ş. yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticilerini yayınladı.

Edip Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı.

Edip Gayrimenkul, muhasebe politikasında yaptığı değişikliği yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul, muhasebe politikasında yaptığı değişikliği yayınladı.

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu görev dağılımını yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatam Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul yönetim kurulu görev dağılımını yayınladı.

Edip Gayrimenkul 2013 yılı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Paltformu'nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul 2013 yılı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri değerleme raporunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri değerleme raporunu yayınladı.

Edip Gayrimenkul 29 Nisan'da genel kurul toplantısı yapacak!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 29 Nisan' da genel kurul toplantısı yapacak.

Edip Gayrimenkul Güreli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul Güreli Mali Müşavirlik ile anlaştı...

Edip Gayrimenkul Yatırım gelir tablosunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi gelir tablosunu yayınladı...

Edip Gayrimenkul tasarruf sahiplerine satış duyurusu yaptı!

Edip Gayrimenkul tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul tasarruf sahiplerine satış duyurusu yaptı...Edip Gayrimenkul tasarruf sahiplerine satış duyurusu ekte yer alıyor...

Edip Gayrimenkul paylaşım protokolünü açıkladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Edip Gayrimenkul paylaşım protokolünü açıkladı. İlgili dosyayı haberimizde bulabilirsiniz...

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisi ekspertiz değeri yayınlandı!

Edip Gayrimenkul bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Büyükkarıştıran beldesi sınırları içerisindeki "Lüleburgaz Tesisi ve sekiz adet parseli" için ekspertiz değeri yayınlandı...

Edip Gayrimenkul iletişim bilgilerini yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. iletişim bilgilerini yayınladı...

Edip Gayrimenkul fonunun kullanımına ilişkin raporunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul sermaye artımından elde edilecek fonun kullanımına ilişkin raporunu yayınladı...

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Edip Gayrimenkul 2021'de ne kadar satış gerçekleştirdi?

Edip Gayrimenkul tarafından yayınlanan 1 Ocak 2021- 31 Aralık 2021 dönemine ilişkin gelir tablosuna göre, şirket bu dönemde 2 milyon 704 bin 491 TL'lik brüt satış gerçekleştirdi.

Edip Gayrimenkul 2021'in ilk 9 ayında 32.1 milyon TL kira geliri elde etti!

Edip Gayrimenkul'ün konsolide operasyonel kira geliri toplamı 1 Ocak 2021 – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında 32 milyon 316 bin 591 TL oldu. 

Edip Gayrimenkul'den ilk 6 ayda 2.1 milyon TL'lik satış!

Edip Gayrimenkul'ün yayınladığı gelir tablosuna göre; net satış rakamı 2 milyon 116 bin 794,11 TL oldu. 

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı tamamlandı!

Edip Gayrimenkul'ün aktifinde kayıtlı Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Büyükkarıştıran Mahallesi'nde bulunan 8 adet parsel ve tesisin tamamının tapuda satış işlemi bugün itibarıyla tamamlandı.

Cengiz Akkoç, Edip Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Edip Gayrimenkul'ün Muhasebe ve Finans Müdürü Cengiz Akkoç'un ana ortağımız Akın Holding A.Ş. Muhasebe ve Finans Bölüm Başkanı olarak atanması sebebiyle, Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi.

Edip Gayrimenkul'den 3 ayda 13.1 milyon TL'lik satış!

Edip Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı için görüşmelere başladı!

Edip Gayrimenkul'ün portföyünde yer alan Kırklareli'nde konumlanan Lüleburgaz Tesisleri'nin bir bütün halinde satışına ilişkin potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Edip Gayrimenkul'ün 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi MGI Bağımsız Denetim A.Ş. tescil edildi. 

Edip Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısı tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının tesciline ilişkin ilan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı. 

Edip Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi MGI Bağımsız Denetim A.Ş., tescil edildi. 

Edip Gayrimenkul yeni yönetim kurulu üyelerini seçti!

Edip Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince oluşturulması gereken, "Kurumsal Yönetim Komitesi" başkanlığına bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti.

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Ragıp Akın oldu. 

edip gayrimenkul nerede Haberi

edip gayrimenkul nerede


Edip Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuz'un, T-Bank (Turkland Bank) Altunizade Şubesi tarafından, Lüleburgaz Tesislerimizin 1.dereceden ipotek alınması ve Tesis'in bir kısım kira gelirlerinin temliği karşılığında oluşturulan kredi limiti teklifi ve şartlarını görüşmüş olduğu toplantısında, Bankanın tahsis ettiği 24.000.000 TL nakdi ve 1.000.000 TL gayri nakdi kredi limitinin, ihtiyaç oldukça kullanılmak üzere kabul edilmesine, söz konusu kredinin teminatı olarak T-Bank A.Ş. lehine Lüleburgaz Tesislerimizin üzerinde 48.000.000 TL tutar ile birinci dereceden ipotek tesis edilmesine ve tesisin bir kısım kira gelirlerinin temlik edilmesine, bu meyanda Kredi Çerçeve Sözleşmesi ve eklerinin imzalanmasına oy birliği ile karar...