25 / 04 / 2024

Edirne Alipaşa işyeri kirası

Edirne Alipaşa işyeri kirası

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Edirne Alipaşa çarşısındaki işyerlerinin kiralarının arttırılması konusunu meclis gündemine taşıdı..

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

TOKİ'den bu illerde konut ve iş yeri müjdesi! Tarih resmen açıklandı! 

TOKİ 26 ilde konut, 29 ilde ise iş yeri satışı yapıyor. Tüm detaylar açıklandı. İşte başvuru tarihleri...

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Yatırımcılar dikkat! O ilde 3 otel, 12 işyeri ve 55 konut açık artırma ile satışa çıktı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır'da 3 otel, 12 işyeri ve 55 konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu.

TOKİ'den yeni kampanya: 43 ilde 116 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkıyor! İhale tarihi ve ödeme planına hemen bakın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) açık artırma tarihi açıklandı. Açık artırma yöntemiyle 43 ilde 216 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkacak. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

Belediye 17 ticari işletmeyi kiraya veriyor! Aylık 270 TL kira ödeyerek işyeri açabilirsiniz!

Çok sayıda kişi uygun kira ve çeşitli fırsatlarla iş yeri açarak para kazanmanın yollarını araştırıyor. İzmit’te belediye 17 ticari işletmeyi kiraya veriyor. Aylık 270 TL kira ödeyerek kolaylıkla işyerinizi açabilirsiniz. İşte detaylar…  

İş yeri kiraları illallah dedirtti, hükümete çok önemli çağrı yapıldı!

Türkiye’de her geçen artan ev kiralarının haricinde iş yeri kiraları da esnafa illallah dedirtiyor. Ülkenin hemen her şehrinde Pek çok esnaf, ay sonu yüksek rakamlar nedeniyle ödemekte zorlanırken, bazı semtlerdeki kira ücretleri ise kepenk indirtirken, hükümete ilginç bir çağrı yapıldı.

TOKİ'den Konya Meram'a tam 280 yeni iş yeri geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Meram'da tam 280 yeni iş yeri inşa edecek.

TOKİ duyurdu! 24 İlde 244 işyeri satılığa çıktı! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

TOKİ 24 ilde 244 iş yerini satılığa çıkardığını duyurdu. İşte işyeri sahip olmak isteyenleri ilgilendiren bu haberin detayları!

İş yeri başvurularında flaş gelişme! Açık artırma yapılacak

TOKİ, 28 ilde 325 iş yerini açık artırma ile satışa sunulacak. İş yeri sahibi olmak, ya da yatırım yapmak isteyenler, tutarın yüzde 30'unu peşin kalan taksitleri ise 120 vade ile ödeyebiliyor. Başvurular TOKİ hizmet merkezleri ve internet üzerinden alınabiliyor.

Edirne Alipaşa işyeri kirası Haberi

Edirne Alipaşa işyeri kirası

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Edirne Alipaşa çarşısındaki işyerlerinin kiralarının arttırılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gaytancıoğlu sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'a sordu.

Gaytancıoğlu önergesşnde "Edirne'ye her gelen ziyaretçinin uğradığı 1569 yılında Kanuni Sultan Süleyman zamanında Sadrazamlık yapan Hersekli Semiz Ali Paşa tarafından Mimar Sinan'a yaptırılan halk arasında "Kapalıçarşı" olarak bilinen tarihi Alipaşa çarşısında 129 adet işyeri bulunmaktadır. Bu işyerlerinin işletme hakkı Kültür Bakanlığına bağlı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nündür." dedi.

"Türkiye'nin uzun yıllardır içinde bulunduğu ekonomik kriz, en fazla esnaflarımızı etkilemiştir. Birçok esnafımız vergi ve sigorta primlerini ödeyemez hale gelmişken Vakıflar Genel Müdürlüğü uhdesinde bulunan Alipaşa Çarşısındaki işyerlerinin kirasını yüzde 23 oranında fahiş bir şekilde arttırmıştır." şeklinde açıklamalarda da bulunan Gaytancıoğlu 3 soru sordu.

Buna göre;

1....