25 / 04 / 2024

edirne ikamet yardımı

edirne ikamet yardımı

Edirne Belediye Başkanı Gürkan 'ın, kentin İller Bankası'ndan aldığı payı arttırmak için ikametini getirene ulaşım yardımı yapılacağı açıklaması, üniversite öğrencilerini harekete geçirdi

Bu ilde yaşayanlara rekor nakit yardımı yapılacak! Başvuran herkese çıkıyor! Kimliğinizi alıp bu parayı almaya koşun!

Ankara Tek Yürek Yardım Başvurusu dar gelirli insanlara nefes olmaya devam ediyor. Ankara’da ikamet eden her vatandaş bu yardıma başvuru yapabiliyor. Dar gelirli insanlara can suyu olacak bu desteklerden nasıl faydalanılır? İşte detaylar...

Bu ilde yaşayanların başına talih kuşu kondu! Belediyeden görülmemiş yardım! Başvurular sona ermeden göz atın!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nin 2500 TL yardım yapacağı öğrenildi. Şahinbey Belediyesi’nden ikamet eden herkes belediyenin yaptığı yardım desteğine başvurabilecek. İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm kira yardımı ev sahibi alabilir mi? Ev kiradaysa yardımı kim alır?

Kentsel dönüşümde riskli yapıda ikamet eden kimseler kira yardımı alabiliyor. Peki, kiradaki ev için kentsel dönüşüm kira yardımı ev sahibi alabilir mi?

Kentsel dönüşüm kira yardımına ne zaman başvurulur?

Kentsel dönüşüm sürecine giren ev sahipleri bakanlıktan kira yardımı alabiliyor. Bunun için ikamet şartını yerine getiren maliklerin ilgili yerlere müracaat etmesi gerekiyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımına ne zaman başvurulur?

Havsa'da belediye koronavirüs nedeniyle faaliyetini durduran esnafa kira yardımı yapacak!

Edirne Havsa'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında faaliyetlerini geçici olarak durduran esnafa 750 TL'ye kadar kira yardımı yapılacak.

Kentsel dönüşüm kira yardımında ikamet şartı kalktı mı?

Kentsel dönüşüm kira yardımına ilişkin düzenlemelerin de yer aldığı Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, geçtiğimiz gün yürürlüğe girdi. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımında ikamet şartı kalktı mı?

Kira yardımında şartlar değişecek!

Meclis’te görüşmeleri süren Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile kira yardımının kapsamı genişletiliyor. Teklif kabul edilirse kira yardımı için ikamet zorunluluğu aranmayacak.

Kocaeli Belediyesi'nden inşaat malzemeleri yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dilovası’nda ikamet eden inşaat işçisi Osman Demirkan ailesine evlerini tamamlamaları için inşaat malzemesi yardımı yapıldı.

Kentsel dönüşümde 2016 yılı kira yardım bedeli!

Kentsel dönüşümde ikamet edilen riskli binasını anlaşma yolu ile yıktıran hak sahiplerine başvurmaları halinde kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşümde 2016 yılı kira yardım bedeli ne kadar oldu? İşte kira yardımları..

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2016!

Kira Yardımı Uygulamaları Klavuzunda kentsel dönüşüm kira yardımı şartlarına yer veriliyor. 2015 yılından itibaren kira yardımı için yapılan başvurularda ikamet koşulu aranıyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2016..

Kentsel dönüşüm kira yardımı ikamet şartı var mı?

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında ev veya işyeri yıkılan kimseler, devletin sağladığı finansal desteklerden yararlanabiliyor. Peki, kira yardımı şartları nelerdir? Kentsel dönüşüm kira yardımı ikamet şartı var mı?

Eyüp Belediyesi kira yardımı ödemelerine başladı!

Eyüp ilçesinde ikamet eden ve 6306 sayılı Afet Riski Taşıyan Alanların Dönüştürülmesi hakkındaki kanun gereğince kira yardımı almaya hak kazananların kira yardımları banka hesaplarına yatırılmaya başlandı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ikamet tespiti nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm kira yardımlarına yapılacak başvurular 2015 yılı Kira Yardımı Uygulamaları Kılavuzuna göre değerlendiriliyor. Buna göre yardım için ikamet şartı aranıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ikamet tespiti nasıl yapılır?

edirne ikamet yardımı Haberi

edirne ikamet yardımı

Üniversite öğrencileri, Edirne Belediyesinin ikametgahını Edirne'ye taşıyacak öğrencilere sağlayacağı ulaşım desteğine ilgi gösterdi.


Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın, kentin İller Bankası'ndan aldığı payı arttırmak için ikametgahını kente getirenlere ulaşım yardımı yapılacağını duyurması üzerine, konuyla ilgili bilgi almak isteyenler belediyenin santralinde yoğunluk oluşturdu.


Belediye görevlileri, uygulamanın aylık olduğunu düşünerek arayanları bilgilendirerek, yıllık bir kez ödeme yapılacağını ifade ediyor.


Bu arada, arayanların bir çoğu da ikametgahını Edirne taşıyabileceğini kaydetti.


Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Edirne'nin İller Bankası'ndan kentte yaşayanlara göre katkı aldığını ancak nüfusun üniversite öğrencileri nedeniyle fazla olduğunu söyledi.


 Üniversite öğrencilerinin ikametgahını Edirne'ye taşımaması nedeniyle hak ettikleri payı alamadıklarını aktaran Gürkan, şöyle konuştu:


"Edirne'nin nüfusu 150 bin 200. Filli olarak yaşayanların sayısı ise 190 bin. İller Bankası'da toplanan vergilerden belediyelere nüfusa göre pay...