20 / 04 / 2024

Edith Jeanne Henriette Richet

Edith Jeanne Henriette Richet

Kuzuoğlu İnşaat ve Nalburiye Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Kuzuahmetoğlu, Edith Jeanne Henriette Richet tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ekim'de kuruldu.

Lenda Tour Turizm İnşaat Organizasyon Otelcilik Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Lenda Tour Turizm İnşaat Organizasyon Otelcilik Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Toprakkale ve Carolıne Jeanne Rosalır Dupre ortaklığında kuruldu.

Concept Billion Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Concept Billion Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Jackıe Ka-Keı, Yvonne Edith Kwan ve Ediie Kwan ortaklığında kuruldu.

Edith Macefield'in efsane evi satılıyor!

ABD'nin Washington eyaletinde 84 yaşındaki Edith Macefield'e AVM yapımı için yıkmak istedikleri evi karşılığında 1 milyon dolar teklif etmişlerdi. Macefield'in 1 milyon doları reddederek satmadığı ev şimdi satılıyor.

Evini satmayınca AVM evin etrafına yapıldı!

Edith Macefield isimli yaşlı bir kadın, 60 yıldır yaşadığı evin çevresinde AVM yapılmasına izin vermedi. 1 milyon doları reddeden Macefield, ülkesinde kahraman oldu. Onun hikayesi, Up filmine konu olduğu söyleniyor.

Kuzuoğlu İnşaat ve Nalburiye Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzuoğlu İnşaat ve Nalburiye Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Kuzuahmetoğlu, Edith Jeanne Henriette Richet tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ekim'de kuruldu.

Evin üç yanında da gökdelen var!

ABD’nin Seattle kentinde evini taşıması için kendisine önerilen 1 milyon doları reddeden 84 yaşındaki Edith Mcefield, ilginç bir görüntü oluşmasına neden oldu. Disney’in ‘Up!’ (Yukarı Bak) isimli filminden bir kareye benzeyen görüntüler var...

Lanvin Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!

En büyük Fransız mağazalarından biri olan Lanvin Türkiye'de mağaza açtı. 1885'te Paris'te küçük bir dikiş atölyesiyle işe başlayan Jeanne Lanvin artık hayatta olmasa da ismi markasıyla yaşayan girişimciler arasında...

Edith Jeanne Henriette Richet Haberi

Edith Jeanne Henriette Richet
Kuzuoğlu İnşaat ve Nalburiye Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Kuzuahmetoğlu, Edith Jeanne Henriette Richet tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de kuruldu. 


Kuzuoğlu İnşaat ve Nalburiye Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...