29 / 03 / 2024

Edonia Garden satılık daire

Edonia Garden satılık daire

Kar Yapı imzası ile hayata geçirilen Edonia Garden'da ön talep toplanıyor. Projede toplam 388 adet daire ve 12 adet ticari birim bulunuyor. 

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022 büyük bir merak ile araştırılıyor. Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022…

Royal Garden Yakacık satılık daire!

Yakında inşaatı başlayacak olan Royal Garden Yakacık projesi 10 bin metrekare alanda inşa edilecek. Royal Garden Yakacık satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Polonezköy Free Garden satılık villa!

Toplam 22 adet villadan meydana gelen Polonezköy Free Garden satılık villa fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Proje HE Gayrimenkul imzası taşıyor.

Royal Garden Kartal satılık daire fiyatları!

Royal Garden Kartal satılık daire fiyatları 435 bin TL'den başlıyor. Royal Garden Kartal projesinde 0,49 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Esenyurt Marmara Garden satılık daire!

Bayburtlu İnşaat tarafından yükselen projede 522 konut ve ticari alanlar yer alıyor. Esenyurt Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Marmara Garden satılık daire!

3 blok şeklinde yükselecek olan projede ruhsat çalışmaları devam ediyor. Proje Bayburtlu İnşaat imzasıyla yükselecek. Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden satılık!

3 blok şeklinde yükselecek olan proje Bayburtlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bayburtlu İnşaat Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Marmara Garden Esenyurt satılık!

Bayburtlu İnşaat tarafından inşa edilen proje 18 katlı 3 blok şeklinde inşa ediliyor. Marmara Garden Esenyurt satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Esenyurt Marmara Garden satılık!

Esenyurt Marmara Garden satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Bayburtlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Antalya Hak Residence Garden satılık!

Katlarında kış bahçeleri bulunan proje Antalya Alanya' da hayata geçiriliyor. Antalya Hak Residence Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Hak Residence Garden satılık!

Toplam 120 daireden meydana glen proje Antalya İl'i Alanya İlçe'sinde hayata geçiriliyor. Hak Residence Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Alanya Hak Residence Garden satılık!

Alanya Hak Residence Garden satılık daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Denize 200 metre uzaklıkta olan proje 3 blok halinde hayata geçiriliyor.

Helenium Garden satılık!

Helenium Garden satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Helenium Garden projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor

Edonia Garden satılık daire Haberi

Edonia Garden satılık daire

Pendik'te Kar Yapı tarafından hayata geçirilen Edonia Garden projesinde ön talep süreci başladı. 388 adet daire ile 12 adet ticari üniteden meydana gelen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.


2019 yılının Aralık ayında teslim edilecek Pendik Edonia Garden projesinde daire alanları 64 metrekare ile 147 metrekare arasında değişiyor. 


14 bin 180 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Edonia Garden projesi 85 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, "Projemiz ismine uygun şekilde 'cennet' tanımına uygun bir peyzaj anlayışıyla hayata geçirilecek" dedi. 

Şenol Üçüncü


Pendik Edonia Garden projesi lokasyon olarak Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 1.5 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 3 kilometre ve hızlı feribota ise 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor.