18 / 04 / 2024

Edremit Akbulut Evleri teslimleri

Edremit Akbulut Evleri teslimleri

Akbulut İnşaat Firma Sahibi Kenan Akbulut; Edremit Akbulut Evleri projesinde ilk blok için teslimlere hazırlandığını açıkladı.

Arbetta Edremit güncel fiyat listesi!

Kaz Dağları ve şehir manzarasına hakim Arbetta Edremit Evleri'nde 1+1 daireler 195 bin TL – 220 bin TL arasında değişiyor...

Portre Sahil Evleri fiyatlar!

Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığıyla yükselen Portre Sahil Evleri 518 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Edremit Akbulut Evleri'nde teslimler başlıyor!

Akbulut İnşaat Firma Sahibi Kenan Akbulut; Edremit Akbulut Evleri projesinde ilk blok için teslimlere hazırlandığını açıkladı.

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce'de 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce Evleri'nde 1 adet 3+1 için başvurular başladı. Açık satış yöntemi ile satışa çıkarılan projede fiyat 204 bin 836 TL 'dir.

Balıkesir Yeni Karesi Evleri fiyatları!

Balıkesir Yeni Karesi Evleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Edremit çevreyolu üzerinde olan proje 245 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek.

Balıkesir Yenikaresi Evleri fiyat listesi!

Balıkesir Yenikaresi Evleri fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Edremit çevreyolu üzerinde bulunan proje 245 bin 750 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları ne zaman?

9 bin 370 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Balıkesir Edremit Evleri'nde Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 3 adet konut satılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları ne zaman?

TOKİ Balıkesir Edremit başvuru dönemi!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce Evleri'nde toplam 3 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Balıkesir Edremit başvuru dönemi 10 Ağustos 2015 tarihinde başlıyor.

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce Evleri'nde yer alan toplam 3 konut satışa sunuluyor. TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları 10 Ağustos 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu inşaat işi ihalesi 23 Mart'ta!

Valilik Edremit Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu yapım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu işe sözleşme imzalandıktan sonra 5 gün içinde başlanacak ve 150 günde ise tamamlanacak.

Yalova Akasya Evleri 230 bin TL' den başlıyor!

Akbulut İnşaat tarafından hayata geçirilen Yalova Akasya Evleri projesi 3 bin 200 metrekare alanda bulunuyor. Projede toplam 60 adet daire bulunuyor. Yalova Akasya Evleri 230 bin TL' den başlıyor.

Akbulut Akasya Evleri' nin teslim tarihi Şubat 2015' te!

Akbulut Yapı tarafından hayata geçirilen Akasya Evleri projesi toplam 3 bin 200 metrekarelik alanda yükseliyor. Proje 5 blok halinde yükseliyor. Akbulut Akasya Evleri' nin teslim tarihi Şubat 2015' te yapılması planlanıyor.

Çarşı Evleri Ümraniye butik konut projesi!

Çarşı Evleri Ümraniye butik konut projesi satışları devam ediyor. Arter ve Akbulut Ortaklığı imzası ile yükselen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks daireler bulunuyor.

Edremit Akbulut Evleri teslimleri Haberi

Edremit Akbulut Evleri teslimleri

35 yıl önce inşaat sektörüne adım atmış, bitirdiği projelerle büyüyerek hizmetlerini icra etmekte olduğunu söyleyen Akbulut İnşaat Firma Sahibi Kenan Akbulut; “Edremit Kadıköy’de yüksek kaliteli yaşam alanları sunmaktayız. 35 yıldır yurtiçi ve yurtdışında inşaatlar yapmaktayız. Edremit’te Akbulut Evleri olarak devam eden projelerimizde ultra lüks daireler ile toplam 3 blok, 96 daireden oluşan inşaatlarımız ve satışlarımız devam etmektedir. Akbulut İnşaat olarak hedefimiz Edremit’in çehresini değiştirerek yeni ve modern yaşam alanları sunmaktır.“ diye açıklamalar yaptı. 


Akbulut İnşaat olarak 3+1 150 metrekare yaşam alanları sunduklarının altını çizen Kenan Akbulut; “Edremit Körfezi’nde 1 yıldır faaliyet göstermekteyiz. 35 yıllık tecrübemizi Edremitlilere yaşatmak adına 3 blok olan 96 daire ile merkezi sistemli, asansörlü, otoparklı, güvenlikli bir site yaratmak istedik. İlk bloğumuz bitmek üzere. 2017 Eylül ayı...