26 / 04 / 2024

ege bölgesi organize sanayi bölgesi imar planı

ege bölgesi organize sanayi bölgesi imar planı

EBSO Başkan Yardımcısı İbrahim Gökçüoğlu, "İzmir' de fabrikanın girişine sundurma yapmaya kalksanız türlü ceza ile karşı karşıyasınız. OSB Kanunu ülkenin tamamı için geçerli olmalı" dedi...

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Ege Bölgesi'nde 9 ayda 140 bin konut satıldı! En gözde il ve ilçe neresi? 

Ege Bölgesi’nde 2023 Ocak-Eylül’de bir önceki döneme kıyasla yüzde 16.25’lik düşüşle 140 bin 953 konut satışı gerçekleştirdi. Peki Ege'de en gözle il ve ilçeler hangileri? İşte ayrıntılar...

Ege Bölgesi için son dakika deprem uyarısı: 3 il çok riskli!

Doç. Dr. Tahir Gönen, Ege Bölgesi'nden geçen fay hatlarının Kuzey Anadolu'daki fay hatlarına göre daha kısa olduğunu dile getirerek, Ege Bölgesi'ndeki faylar kısa olduğu için çok uzun süreli depremler beklenmediğini söyledi. Doç. Dr. Tahir Gönen ayrıca riskli olan illeri de açıkladı.

Ege Bölgesi'nde yaşayanlara 3 önemli deprem uyarısı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Cenk Yaltırak, Türkiye'nin üçte birini etkileyen Kahramanmaraş depremlerinin ardından Ege Bölgesi'nde özellikle İzmir ve Muğla'nın deprem riskleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ege Bölgesi'nde yüzde 154 arttı! Ev alacaklar dikkat! Deprem ve pandemi...

Ege Bölgesi'nde konut fiyatlarının yüzde 154'lere varan oranlarda yükseldiğinin altını çizen Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, gayrimenkul fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Konutta Ege Bölgesi gözde oldu!

Ege Bölgesinde konut satışlarında lider Denizli oldu. Denizli’nin 2 bin 41 konut satışı ve yüzde 80.9 oranında artışla ilk sıraya listede, İzmir 11 bin 116 konut satışı ve 69.1 artış ile ikinci, Aydın 4 bin 97 konut sayısı ve yüzde 59.9’luk artışla üçüncü oldu.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Ege Bölgesi için kritik uyarı!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir  Ege Bölgesi'nde yer alan fay hatları için uyarıda bulundu. 

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin değerinde rekor artış!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi yönetimi fabrikaların değerinin çok altında satıldığını öne sürerek başlattığı hukuki mücadeleyi kazandı. Süreç sonucunda OSB'de bulunan arsaların değeri yüzde 100'den fazla arttı. 

Ege Bölgesi'nde kiralar uçuşa geçti!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Ege bölgesinde yer alan konutların kira ücretlerini değerledi. 

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde 2 fabrika çöktü!

Düzce-Zonguldak yolundaki çökmenin ardından bir çöküş gde Erzurum'da yaşandı. 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde devlet kasasından yaptırılan fabrikalar çöktü.

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

ege bölgesi organize sanayi bölgesi imar planı Haberi

ege bölgesi organize sanayi bölgesi imar planı

EBSO Başkan Yardımcısı İbrahim Gökçüoğlu, "İzmir'de fabrikanın girişine sundurma yapmaya kalksanız türlü ceza ile karşı karşıyasınız. OSB Kanunu ülkenin tamamı için geçerli olmalı" dedi.



 Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkan Yardımcısı İbrahim Gökçüoğlu, Organize Sanayi Bölgesi'nin imar düzenlemeleri ile ilgili kısıtlamalarının her bölgede farklı uygulandığım ve İzmirli sanayiciyi haksız rekabetle karşı karşıya bıraktığını söyledi. EBSO Meclis toplantısında konuşan Gökçüoğlu, "Gaziantep ve Konya'daki Organize Sanayi Bölgelerine bakın. îmar alanının yüzde 100'ü inşaat. Antep'te 7 OSB var. Fabrikalar yanyana bir başlıyor 4-5 kilometre sonra bir caddeye ulaşıyorsunuz. İzmir'de ise durum çok farklı. Çevre jandarmaları oluştu. 


OSB'lerde, 5. sanayide, Kısıkköy Sanayi Sitesi'nde jandarma bunca görevinin yanı sıra çevre kontrollerine başladı. İzmir'de fabrikanın girişine sundurma yapmaya kalksanız türlü ceza ile karşı karşıyasınız. OSB Kanunu ülkenin tamamı...