25 / 04 / 2024

ege boyu satılık daireler

ege boyu satılık daireler

Haziran'da olacak SİNPAŞ Holding iştiraki Eviya Gayrimenkul'ün Sancaktepe'de geliştirdiği Ege temalı proje EgeBoyu'nda daireler Haziran 2014'te teslim ediliyor. Projede 1+1 daire fiyatları ise 310 bin TL'den başlıyor...

Ege Boyu'nda fiyatlar 149 bin liradan başlıyor!

Sancaktepe'de yaşama geçen Ege Boyu'nda daire fiyatları 149 bin liradan başlıyor, 775 bin 901 liraya kadar yükseliyor

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

O ilçede satılık ev kalmadı!

Ege Bölgesi, nüfus yoğunluğu yüksek bölgelerin başında yer alıyor. Bölgede yer alan Bodrum'da Temmuz-Ağustos aylarında konut kredisi faizlerinin düşmesiyle satılık ev kalmadı...

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire!

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire seçenekleri stüdyodan 4+1'e kadar değişiyor. Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yer alıyor...

Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa edilen Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri 2017 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi.

İzpark Kartal satılık ofis fiyatları!

İzpark Kartal satılık ofis fiyatları 975 bin TL + KDV'den başlayarak değişiyor. Ege Yapı'nın projesi İz Park Kartal'da banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık!

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede 3 bin 180 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Ege Yakası Sinpaş satılık!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı 'da bulunan proje Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzası taşıyor. Ege Yakası Sinpaş satılık daire alanları 99 metrekareden başlıyor.

Halkalı Ege Yakası satılık!

Toplam 378 adet daireden oluşan proje daire alanları 99 metrekareden başlıyor. Halkalı Ege Yakası satılık evler 2+1, 2,5+1 ve 3+1 bahçeli ve teraslıdan oluşuyor.

Çekmeköy Konutları Ege Yapı Group satılık!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy Konutları Ege Yapı Group satılık daireler 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Çanakkale Ege Park satılık!

Çanakkale Ege Park satılık daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Teslimlerin 2016 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanan proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Kağıthane Ege Yapı Projesi satılık!

Kağıthane Ege Yapı Projesi satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ön talep süreci devam eden projenin Eylül ayında satışa sunulması planlanıyor.

Ege Denizi’nin iki tarafı satılık adalarla dolu!

Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan’da Ege’deki pek çok ada satışa çıkarılırken, Ege Denizi’nin Türkiye’ye ait bölümünde de satılık ada sayısı komşudan geri kalmıyor.

ege boyu satılık daireler Haberi

ege boyu satılık daireler

Haziran'da olacak SİNPAŞ Holding iştiraki Eviya Gayrimenkul'ün Sancaktepe'de geliştirdiği Ege temalı proje EgeBoyu'nda daireler Haziran 2014'te teslim ediliyor. Toplam 40 bin 584 metrekarelik arsa alanında 644 konuttan oluşan EgeBoyu projesinde daire tipleri 1+0,1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 arasında, daire büyüklükleri ise 40 ilâ 205 metrekare arasında değişiyor. Projede 1+1 daire fiyatları ise 310 bin TL'den başlıyor. 


Taraf...