20 / 04 / 2024

Ege Yakası iletişim bilgileri

Ege Yakası iletişim bilgileri

Halkalı Ege Yakası satış fiyatları konutların metrekarelerine göre değişiyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede 2+1, 2,5 +1 ve 3+1 teraslı ve bahçeli daireler bulunuyor.

Halkalı Ege Yakası'nda 1.900 TL'den başlayan taksitlerle!

80 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı bulunan Eviya Ege Yakası projesi 85 bin 240 metrekare inşaat alanı üzerine yayılıyor. Projede satış süreci devam ediyor...

Ne Alaçatı, ne Cunda hiç bitmeyen Ege tatili Ege Yakası'nda!

İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde inşa edilen Ege Yakası projesinde yer alan kampanya kapsamında konut tutarının yüzde 50'si 2017 yılında ödeniyor...

Ege Yakası projesine yüzde 8'lik yeni ödeme planı!

Sinpaş GYO'nun butik proje markası Eviya Gayrimenkul, İstanbul Atakent'te geliştirdiği EgeYakası projesinde Temmuz ayı sonuna kadar geçerli olacak yeni ödeme planını açıkladı. Ege Yakası projesi yeni ödeme planı..

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Ege Yapı Batışehir iletişim!

Ege Yapı Batışehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksitlerin bin 300 TL'den başladığı Batışehir projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Kayaşehir Kuzey Yakası iletişim!

Kayaşehir Kuzey Yakası iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzey Yakası Ticarileri için ön talepler toplanıyor...

Kuzey Yakası Ticarileri Kayabaşı iletişim!

Ofis ve dükkanlardan meydana gelen Kuzey Yakası Ticarileri projesinde ön talepler toplanıyor. İşte Kuzey Yakası Ticarileri Kayabaşı iletişim bilgileri...

Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri iletişim!

Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzey Yakası Ticarileri projesinde ofis ve dükkanlar olacak...

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Ege Yakası Halkalı Evleri iletişim!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da yükselen proje 378 adet daireden oluşuyor. Ege Yakası Halkalı Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Ege Yakası Sinpaş satış ofisi iletişim!

Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Ege Yakası Sinpaş, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da inşa ediliyor. İşte Ege Yakası Sinpaş satış ofisi iletişim bilgileri...

Ankara Ege Vadisi iletişim!

Ankara Ege Vadisi iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Detayları henüz netleşmeyen proje Sinpaş GYO imzası ile inşa edilecek.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi binası tamamlandı!

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin 47 yıllık özlemi yeni derslik binasının tamamlanması ile sona erdi. İletişim Fakültesi Yeni Derslik Binası'nın 1 Eylül tarihinde saat 13.30'da düzenlenecek törenle hizmete açılacağı duyuruldu.

Pega Kartal Ege Yapı iletişim!

Pega Kartal Ege Yapı iletişim için 0850 222 53 43 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam arsa alanı 40 bin metrekare olarak belirlenen proje İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa ediliyor.

Ege Yakası iletişim bilgileri Haberi

Ege Yakası iletişim bilgileri

Ege Yakası Evleri İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor. Eviya Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede 5 bin 273 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. 


Halkalı Ege Yakası satış fiyatları dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede konutların büyüklükleri minimum 99 metrekare, maksimum 176 metrekare olarak belirlendi. 


Dairelerin 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçeli ve teraslı olarak dizayn edildiği Ege Yakası Halkalı'da teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Eviya Gayrimenkul Ege Yakası'nın ödeme koşulları kapsamında 6 ay sonra yüzde 10'luk peşin ödeme, 12 ay sonra yüzde 10'luk ara ödeme ve Kasım 2016'da yüzde 38'lik ara ödeme yapılıyor, kalan tutar 48 ay 0 faiz imkanıyla ödeniyor. 


Küçükçekmece Ege Yakası 'nın sosyal donatı alanları içerisinde; ticaret...