28 / 03 / 2024

Ege Yapı basın toplantısı

Ege Yapı basın toplantısı

Türkiye'nin güvenilir gayrimenkul markası olan Ege Yapı, 2021 yılının değerlendirmesini ve 2022 hedefleri dahilinde yeni yatırım planlarını 14 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

Ege Yapı'nın basın toplantısı ertelendi!

Ege Yapı'nın yeni projesini tanıtacağı basın toplantısı 26 Nisan tarihinden 27 Nisan tarihine ertelendi. Toplantıya Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı katılacak.

Ege Yapı basın toplantısı ertelendi!

29 Eylül tarihinde gerçekleştirmeyi planladığımız Ege Yapı’nın yeni projesine ilişkin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Ege Yapı basın toplantısı 29 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, İstanbul’un farklı bölgelerinde mimariye farklı bir boyut getiren çok sayıda iş ve yaşam alanlarına imza atıyor.

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Ege Yapı Ormanyaka ön talep topluyor! Yeni proje!

Ege Yapı Ormanyaka projesinde ön talep süreci başladı. Peki Ege Yapı Ormanyaka projesi nerede? Hangi tip konutlar var? İşte Ege Yapı Ormanyaka projesi ile ilgili merak edilenler... 

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Dekar Yapı basın toplantısı 10 Haziran'da!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken Dekar Yapı'nın basın toplantısı 10 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Ege Yapı Kasımpaşa projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, Kasımpaşa'da hayata geçireceği yeni projesi ön talep sürecini başlattı. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi detayları...

Vesen Yapı basın toplantısı yarın!

İstanbul Tuzla'da Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nı inşa eden Vesen Yapı proje detaylarını ve hedeflerini açıklayacağı basın toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Ege Yapı'nın Urla'da hayata geçirdiği yeni projesi ön talep topluyor. Urla Kekliktepe projesinin Haziran ayında satışa çıkması bekleniyor. 

Ege Yapı Ispartakule'nin lansmanı 21 Ocak'ta!

Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, Ispartakule projesinin basın toplantısını 21 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Ege Yapı Ispartakule ön satışta! Yeni proje!

Ege Yapı Ispartakule projesinde ön satış süreci başladı. Projede 1+1'den 4+1'e değişiklik gösteren daireler bulunuyor...

Ege Yapı 2022 hedeflerini 14 Aralık'ta açıklayacak!

Türkiye'nin güvenilir gayrimenkul markası olan Ege Yapı, 2021 yılının değerlendirmesini ve 2022 hedefleri dahilinde yeni yatırım planlarını 14 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

Ege Yapı Ispartakule projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, Ispartakule projesi için ön talep topluyor.

Ege Yapı basın toplantısı Haberi

Ege Yapı basın toplantısı

Türkiye'nin güvenilir gayrimenkul markası olan Ege Yapı, yeni yatırım planlarını açıklayacak. Ege Yapı tarafından, 2022 hedefleri dahilinde yeni yatırım planları 14 Aralık'ta gerçekleştirilecek olan basın toplantısında açıklanacak. 

Ege Yapı'nın 2022 hedeflerinin paylaşılacağı basın toplantısı 14 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Toplantı 10:00 ile 11:30 saatleri arasında düzenlenecek. 

Toplantıya Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı katılacak.

Ege Yapı Ispartakule yıl sonunda...