25 / 04 / 2024

ege yapı cer loft fiyat

ege yapı cer loft fiyat

Cer Loft güncel fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar daire tipleri bulunuyor.

Ege Yapı The Superior Suites ve Cer İstanbul'da yaz aylarına özel fırsatlar!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı, The Superior Suites ve  Cer İstanbul'da yaz kampanyası başlattı...

Ege Yapı'nın 3 projesinde 3 fırsat!

Ege Yapı; Cer İstanbul, ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde yeni fırsatlarla ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 0,99 oran ve 120 ay vade avantajı sunuluyor...

Ege Yapı'dan yarısını teslimde öde kampanyası!

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları ile Kordon İstanbul projelerinden ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya başlattı...

Ege Yapı'dan ev sahibi yapan kampanya!

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları projelerinde yüzde 50'lik ödemenin teslimde yapılacağı, Kordon İstanbul'da da peşinat ödemeden ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ege Yapı’dan 0 faiz, 50 ay vade kampanyası!

Ege Yapı, Yedikule’deki Cer İstanbul, Çekmeköy’deki ÇamlıYaka Konakları ve Kâğıthane’deki Kordon İstanbul projelerinde “0 Faiz, 50 Ay Vade” kampanyası ile satışa sunuyor. 

Ege Yapı Cer İstanbul fiyat!

Ege Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile Yedikule'de hayata geçirilen Cer İstanbul'da daireler 2020'de teslim edilecek..

Ege Yapı Cer İstanbul satışta! 

"Nesilden nesile aktarılacak paha biçilemez bir eser" olarak basına tanıtılan Ege Yapı'nın Cer İstanbul projesinde satışlar başladı...

Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul satılık daire!

Ege Yapı Emlak Konut'tan 302 milyon 680 bin TL'ye satın aldığı arazi üzerinde yepyeni bir projeye başlıyor. Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul projesinde ön talep dönemi başladı. 

Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul projesi!

Yaklaşık 120 adet dairenin yer alması planlanan Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul projesi yakın zamanda satışa çıkacak. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de!

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de gerçekleştirilecek. "Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan projede satışlar önümüzdeki haftalarda başlayacak. 

Ege Yapı Cer İstanbul ne zaman teslim edilecek?

"Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan Cer İstanbul Ege Yapı projesini önümüzdeki haftalarda satışa çıkması bekleniyor.. 

Cer İstanbul: Ege Yapı Yedikule projesinin adı belli oldu!

Ege Yapı'nın İstanbul Fatih ilçesinde Yedikule'de hayata geçireceği projenin adı Cer İstanbul oldu. Projede ön talepler toplanmaya başladı...

Ege Yapı Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı Batışehir'de kısa bir süre geçerli olacak kampanyada hiç peşinatsız 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile ev sahibi olunabiliyor..

ege yapı cer loft fiyat Haberi

ege yapı cer loft fiyat

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile  Ege Yapı tarafından hayata geçirilecen Cer İstanbul projesi İstanbul Yedikule'de yer alıyor.  Projede "Loft" daireler "Cer Loft" ismi ile satışa çıktı.

Cer Loft güncel fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. Projede 36 adet daire mevcut. 

Ege Yapı Cer Loft projesinde 2 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar daire tipleri bulunuyor. Projenin teslimleri 2021 Ekim'de yapılacak.

Tarihi bölümlerin yer aldığı Cer Loft'ta daire fiyatları 3 milyon 961 bin TL'den başlıyor, 10 milyon 489 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

Cer Loft güncel fiyat listesi 2020!


Yedikule Cer Loft  projesinde daireler 0,69 faiz oranı ile 120 aya kadar ve 0 faiz oranı ile 50 aya kadar vade imkanıyla satışa sunuldu.

Cer Loft projesinde ödemeler yüzde 10’u peşin,...