29 / 03 / 2024

ege yapı kartal pega ege yapı

ege yapı kartal pega ege yapı

İstanbul Kartal Pega 200 adet daire, 11 adet ticari birim ve 23 adet ofisten meydana geliyor. Ege Yapı Pega Kartal fiyatları bilgisinin ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Ege Yapı Pega Kartal fiyatlar!

Ofis, daire ve ticari alanlardan meydana gelen Kartal Pega Evleri İstanbu 'un Kartal bölgesinde konumlandırılıyor. Ege Yapı Pega Kartal fiyatlar listesinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

Ege Yapı Kartal Pega ulaşım!

Ege Yapı Kartal Pega ulaşım ve adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Kartal Pega Evleri fiyatları 231 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Kartal Pega teslim tarihi!

Kartal Pega teslim tarihi kapsamında tarih haberimizin içinde yer alıyor. Projede tercihe göre 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri sunuluyor...

Kartal Pega ne zaman teslim?

Fiyatların 212 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kartal Pega ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor...

Ege Yapı, Kartal Belediyesi'ne satış ofisini bağışladı!

Türkiye’nin önde gelen iş adamlarından İnanç Kabadayı, Ege Yapı Group adına Kartal Belediyesi’ne kreş yapımı için satış ofisini bağışladı.

Ege Yapı hemen teslim projelerinde faizi yüzde 0,70'e indirdi!

Batışehir ve Pega Kartal projelerindeki konut kredisi faizlerini yüzde 0,70’e indiren Ege Yapı, kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeli ile sadece %20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vadeyle hemen teslim ev veya ofis sahibi yapıyor.

Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projelerinde 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı 2 projesinde ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz oranının yanında peşinatsız vade farksız 36 eşit taksit ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

Ege Yapı Group ve Casper'dan Çekmeköy'e proje!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektörünün önemli projelerini hayata geçiren Ege Yapı Group ve teknoloji devlerinden Casper gayrimenkul sektöründe güçlerini birleştirdi. İşte projenin ayrıntıları...

Umran Yapı Kartal Projesi iletişim bilgileri!

Umran Yapı imzasıyla hayat geçirilen proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilecek. Umran Yapı Kartal Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 459 02 05 olarak belirlendi.

Ege Yapı Kağıthane projesinin ön talep dönemi devam ediyor!

Ege Yapı tarafından Kağıthane'de inşa edilen projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Karma konseptte yükselen projenin ön talep dönemi devam ediyor.

Ege Yapı Kağıthane'de ön talep toplanıyor!

Karma konseptte hayata geçirilen Ege Yapı Kağıthane projesinde ön talep süreci devam ediyor. Projede lansmanın yıl sonunda gerçekleşmesi hedefleniyor.

Umran Yapı Kartal Projesi satılık daire!

2 blok halinde inşa edilecek olan proje Umran Yapı tarafından hayata geçirilecek. Projede 400 adet daire bulunuyor. Umran Yapı Kartal Projesi satılık daire fiyatları henüz netleşmedi.

Ege Yapı Kağıthane projesinin lansmanı yıl sonunda!

Ege Yapı, Eylül'de satışa çıkarmayı planladığı Kağıthane projesinin lansmanını yıl sonunda yapacak.. Karma konseptte tasarlanan Ege Yapı Kağıthane projesinde satışların yıl sonuna doğru başlaması hedefleniyor.

Kağıthane Ege Yapı projesinde ön talepler toplanıyor!

Ege Yapı imzasıyla inşa edilen Kağıthane projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede ön talepler toplanıyor.

Ege Yapı Kağıthane'de ön talep süreci devam ediyor!

Daire seçeneklerinin 1+1'den 4+1'e kadar yer aldığı projede ön talep süreci devam ediyor. Ege Yapı Kağıthane'de satış sürecinin Eylül'de başlaması planlanıyor.

Kağıthane projesi Ege Yapı'da ön talepler toplanıyor!

Ege Yapı Kağıthane'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede ön talepler toplanmaya devam ediyor.

ege yapı kartal pega ege yapı Haberi

ege yapı kartal pega ege yapı

200 adet daire ve 11 adet ticari birimden meydana gelen Kartal Pega projesi Ege Yapı imzası taşıyor. 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Pega Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakasında Kartal'da konumlandırılıyor. Ege Yapı Pega Kartal fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Bir çok ödeme seçeneği sunulan Kartal Pega Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daire alternatifleri sunuluyor. İki blok halinde yükselen Pega Kartal Konutlarında dairelerin büyüklükleri 68.46 metrekare ile 204.82 metrekare arasında değişiyor.


Adalar manzarası olan Pega Kartal Evlerinde ayrıca 28 adet ofis bulunuyor. İçerisinde ofislerinde yer aldığı Pega Kartal Konutlarında ofislerin büyüklükleri ise 72.40 metrekare ile 128.20 metrekare arasında değişiyor. Ege Yapı Pega Kartal fiyatları...