29 / 03 / 2024

Batışehir Ege Yapı kampanyası!

Batışehir Ege Yapı kampanyası!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batışehir

Batışehir Ege Yapı kampanyası kapsamında 3 bin 180 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Bağcılar'da inşa edilen projede teslimler hemen gerçekleşiyor.



Bağcılar Batışehir'da konut tipleri 1+0'dan 5+1 dublekse kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Doğan Medya Center’ın hemen karşısında bulunan proje 3 etaptan meydana geliyor. 


Batışehir Ege Yapı kampanyası devam ediyor. Dairelerin 365 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa ediliyor. 


Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile 15 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika mesafede olan  Batışehir  Residence Ege Yapı Group tarafından hayata geçiriliyor. 


Batışehir Bağcılar Konutları peyzaj sulama sistemleri, bir voleybol ve üç tenis sahası, açık ve bir kapalı basketbol,7 /24 kapalı devre güvenlik sistemi, dört fitness center gibi sosyal olanaklara sahip.


Batışehir Ege Yapı kampanyası kapsamında 60 ay 0 faiz avantajından yararlanabiliyor veya 3 bin 180 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. 3 bin 226 adet daire ve alışveriş caddesinin yer aldığı proje hemen teslim ediliyor. 


Batışehir adres: Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar / İstanbul


Batışehir satış ofisi iletişim

Telefon: 0850 222 53 43

Web: www.batisehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön