29 / 03 / 2024

ege yapı kordon istanbul satış ofisi

ege yapı kordon istanbul satış ofisi

Kordon İstanbul projesinde 559 konut, ofis ve ticari birimler yer alıyor. Ege Yapı imzası taşıyan projede 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Kordon İstanbul Evleri ödeme seçenekleri!

Kordon İstanbul projesi Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Kordon İstanbul Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

Cendere Kordon İstanbul konut fiyatları!

Cendere Kordon İstanbul konut fiyatları minimum 568 bin TL'den başlıyor. Ege Yapı imzası taşıyan projede konutların 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Kordon İstanbul Konutları daire teslimleri!

Ege Yapı imzası taşıyan Kordon İstanbul Evleri İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde hayata geçirildi. Projede daire fiyatları 568 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Kordon İstanbul Kağıthane Projesi'nde lansman fırsatları!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı imzasıyla yükseliyor. 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen projede fiyatlar 568 bin TL'den başlıyor...

Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Seyrantepe'de Cendere Caddesi'nde yükselen Kordon İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi belli oldu mu? İşte Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı Kordon İstanbul 2020 fiyat listesi!

Ege Yapı imzasıyla yükselen Kordon İstanbul Belgrad Ormanı yakınlarında konumlanıyor. Peki, 1+0'dan 4+1'e farklı daire tipleri bulunan projedeki daireler ne kadar? İşte Ege Yapı Kordon İstanbul 2020 fiyat listesi...

Ege Yapı Kordon İstanbul güncel fiyat listesi 2020!

Ege Yapı Kordon İstanbul güncel fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e farklı seçenekleri bulunuyor.

Ege Yapı'nın 3 projesinde 3 fırsat!

Ege Yapı; Cer İstanbul, ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde yeni fırsatlarla ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 0,99 oran ve 120 ay vade avantajı sunuluyor...

Ege Yapı'dan yarısını teslimde öde kampanyası!

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları ile Kordon İstanbul projelerinden ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya başlattı...

Ege Yapı'dan ev sahibi yapan kampanya!

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları projelerinde yüzde 50'lik ödemenin teslimde yapılacağı, Kordon İstanbul'da da peşinat ödemeden ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Maşa ile Koca Ayı Ege Yapı'nın Kordon İstanbul'un satış ofisinde!

Koray Varol Akademi, “Maşa ile Koca Ayı”nın karakterlerini Ege Yapı’nın Levent ve Maslak’ın yanı başında geliştirdiği Kordon İstanbul projesinin tanıtım ofisinde çocuklarla buluşturdu.

Ege Yapı’dan 0 faiz, 50 ay vade kampanyası!

Ege Yapı, Yedikule’deki Cer İstanbul, Çekmeköy’deki ÇamlıYaka Konakları ve Kâğıthane’deki Kordon İstanbul projelerinde “0 Faiz, 50 Ay Vade” kampanyası ile satışa sunuyor. 

Ege Yapı katı çıkacak parayı sonra alacak!

Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde farklı bir kampanyaya başladı. Projelerden ev alanlar inşaat aşama aşama tamamlandıkça ödeme yapacaklar. 

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası!

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde ödemeler adım adım yapılıyor. 

Ege Yapı evin yapıldıkça öde kampanyası başlıyor!

Ege Yapı yeni bir güvence devri başlatıyor.  Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde Türkiye’de ilk defa uygulanacak farklı bir kampanyaya imza atıyor. 

Ege Yapı'dan evin yapıldıkça öde kampanyası!

Ege Yapı imzasını taşıyan ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projesine yeni kampanya başladı. Projelerde ödeme planı aşama aşama belirleniyor. 

Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya!

820 milyon TL yatırım değerine sahip Ege Yapı Kordon İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunuluyor. Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya detayları haberimizde yer alıyor. 

ege yapı kordon istanbul satış ofisi Haberi

ege yapı kordon istanbul satış ofisi

Ege Yapı imzasıyla yükselen Kordon İstanbul projesi Haziran 2020 tarihinde teslim edilecek. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 konut seçeneklerine yer veriliyor. 


İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi, 27 bin metrekare alana sahip. Kordon İstanbul Kağıthane projesinde dairelerin büyüklüğü 41,18 metrekare ile 225,99 metrekare arasında değişiyor.


Kordon İstanbul projesinde 559 konut, ofis ve ticari birimler yer alıyor. Kordon İstanbul'da spor alanları, çocuk oyun alanı, fitness, sauna, yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, kapalı otopark gibi olanaklar bulunuyor. 


Kordon Kağıthane Konutları fiyat listesi!

Kordon Kağıthane Konutları fiyat listesi 623 bin TL'den başlıyor. Kordon İstanbul Evleri için yüzde 30 peşinat vermek yeterli oluyor. peşinat sonrasında yüzde 10'luk iki ara ödeme yapılıyor ve kalan tutar banka kredisiyle taksitlendiriliyor.


Adres: Cendere Caddesi No:41 Kağıthane/İstanbul


Tel: 0850 222 53 43

Web:...