19 / 04 / 2024

ege yapı Kordon İstanbul yeni kampanya

ege yapı Kordon İstanbul yeni kampanya

1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı Kordon İstanbul projesinde 60 ay vade farksız taksit fırsatı sunuluyor. Projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor...

Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Seyrantepe'de Cendere Caddesi'nde yükselen Kordon İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi belli oldu mu? İşte Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı Kordon İstanbul 2020 fiyat listesi!

Ege Yapı imzasıyla yükselen Kordon İstanbul Belgrad Ormanı yakınlarında konumlanıyor. Peki, 1+0'dan 4+1'e farklı daire tipleri bulunan projedeki daireler ne kadar? İşte Ege Yapı Kordon İstanbul 2020 fiyat listesi...

Ege Yapı Kordon İstanbul güncel fiyat listesi 2020!

Ege Yapı Kordon İstanbul güncel fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e farklı seçenekleri bulunuyor.

Ege Yapı'nın 3 projesinde 3 fırsat!

Ege Yapı; Cer İstanbul, ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde yeni fırsatlarla ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 0,99 oran ve 120 ay vade avantajı sunuluyor...

Ege Yapı'dan yarısını teslimde öde kampanyası!

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları ile Kordon İstanbul projelerinden ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya başlattı...

Ege Yapı'dan ev sahibi yapan kampanya!

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları projelerinde yüzde 50'lik ödemenin teslimde yapılacağı, Kordon İstanbul'da da peşinat ödemeden ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Maşa ile Koca Ayı Ege Yapı'nın Kordon İstanbul'un satış ofisinde!

Koray Varol Akademi, “Maşa ile Koca Ayı”nın karakterlerini Ege Yapı’nın Levent ve Maslak’ın yanı başında geliştirdiği Kordon İstanbul projesinin tanıtım ofisinde çocuklarla buluşturdu.

Ege Yapı’dan 0 faiz, 50 ay vade kampanyası!

Ege Yapı, Yedikule’deki Cer İstanbul, Çekmeköy’deki ÇamlıYaka Konakları ve Kâğıthane’deki Kordon İstanbul projelerinde “0 Faiz, 50 Ay Vade” kampanyası ile satışa sunuyor. 

Ege Yapı katı çıkacak parayı sonra alacak!

Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde farklı bir kampanyaya başladı. Projelerden ev alanlar inşaat aşama aşama tamamlandıkça ödeme yapacaklar. 

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası!

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde ödemeler adım adım yapılıyor. 

Ege Yapı evin yapıldıkça öde kampanyası başlıyor!

Ege Yapı yeni bir güvence devri başlatıyor.  Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde Türkiye’de ilk defa uygulanacak farklı bir kampanyaya imza atıyor. 

Ege Yapı'dan evin yapıldıkça öde kampanyası!

Ege Yapı imzasını taşıyan ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projesine yeni kampanya başladı. Projelerde ödeme planı aşama aşama belirleniyor. 

Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya!

820 milyon TL yatırım değerine sahip Ege Yapı Kordon İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunuluyor. Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya detayları haberimizde yer alıyor. 

ege yapı Kordon İstanbul yeni kampanya Haberi

ege yapı Kordon İstanbul yeni kampanya

Ege Yapı, Kordon İstanbul'dan çok cazip iki yeni fırsat doğrultusunda ev sahibi yapıyor. Levent ve Maslak’a komşu, TEM’e 2 dakika, havaray ve metroya yürüme mesafesinde yer alan Kordon İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.


Yüzde 5 peşinatla

Kordon İstanbul projesinde yeni başlayan kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ödendiğinde, taksit ödemeleri 2019'da başlıyor ya da 60 ay boyunca 0 faiz sistemi ile ödeme yapılıyor.


10 blok olarak yükselen Kordon İstanbul projesde 559 adet daire ile 55 mağaza bulunuyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor ve 226 metrekareye kadar çıkıyor. Porojede teslimler 2019 yılının sonunca yapılacak. 

"İstanbul’un Kordon’unda yepyeni bir yaşam tasarlıyoruz."

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, hayata geçirdikleri Kordon İstanbul projesiyle ilgili...