26 / 04 / 2024

egenin incisi izmir

egenin incisi izmir

Genellikle doğu ve güneydoğu illerine ağırlık veren TOKİ, Ege Bölgesi'nde 24 bin konut üretti. Önümüzdeki dört yılda ise bu sayının 70 binlere çıkarılması hedefleniyor.

İzmir Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta açılıyor! 

İzmir’in yükselen incisi Narlıdere yıllardır beklediği metroya kavuşuyor. Şubat ayında açılması beklenen söz konusu metro hattı ile beraber ilçeye yerleşen vatandaşların sayısında artış bekleniyor. 

İzmirli depremzedeler yeni konutlarına kavuşuyor!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2022 tarihinde yaşanan depremde evleri yerle bir olan ya da ağır hasar alan vatandaşlar için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından rezerv alanda yapılan 312 konut ve 2 iş yerinin hak sahipleri, kura çekimiyle belirle

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Milli Emlak İzmir'in göbeğinde arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Egenin incisi İzmir'de arsa satacak. Yatırımcıların radarına giren ihale 28 Haziran'da yapılacak. 

Ev arayanlara kötü haber! Konut kiraları asgari ücretle yarışıyor!

Egenin incisi İzmir'de emlak fiyatlarıyla dünyanın en pahalı kentlerinden oldu. Bayraklı, Konak, Karşıyaka ve Balçova'da konut kiraları 3500 TL'ye kadar yükseldi.

Yatırımcıların gözü İzmir'in kuzeyinde! Konut fiyatları 2 yılda yüzde 200'ün üstünde arttı!

444Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Kurucularından Genel Müdür Bora Arslan, yaptığı açıklamada Egenin incisi İzmir'de nşaat sektörünün kentin kuzey aksına yöneldiğini dile getirdi.

İzmirlilerden imar planı tepkisi! Belediye önünde eylem yaptılar!

Egenin incisi İzmir'in Bornova ilçesi için hazırlanan imar planları İzmirlilerden büyük tepki çekti. İşte konuyla ilgili detaylar...

İzmir Urla’da konutların metrekare fiyatları 30 bin TL'ye çıktı!

Egenin incisi İzmir’in dikkat çeken bölgeleri arasında yer alan Urla’da da konutların metrekare fiyatı 12 bin lira ile 30 bin lira arasında değişiyor.

İzmir'deki Doğanlar Apartmanı davasının görülmesine başlandı!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binalar arasında yer alan Doğanlar Apartmanı'nın davasının görülmesine başlandı.

Abdullah-Selin Denizli Burnaz çifti İzmir'e taşındı!

Abdullah-Selin Denizli Burnaz çifti radikal bir karar alarak Egenin incisi İzmir'e yerleşti...

En çok kiralık ev aranan ilçeler!

En çok kiralık ev aranan ilçeler mega kent İstanbul'da Bahçelievler, Pendik, Beylikdüzü, başkent Ankara'da Etimesgut, Çankaya, Keçiören, Egenin incisi İzmir'de ise Karşıyaka, Buca, Bornova oldu.

İzmirli depremzedelerden emsal artışı talebi eylemi!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri hasar gören depremzedeler "emsal artışı" talebiyle eylem gerçekleştirdi.

İzmir depremi soruşturmasında 29 kişi hakkında dava açıldı!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yerle bir aolan binalarla ilgili yürütülen soruşturma dahilinde toplam 29 şüpheli hakkında bilinçli taksirle ölüme sebebiyet verdikleri iddiasıyla kamu davası açıldı.

egenin incisi izmir Haberi

egenin incisi izmir

Ege ve İzmir son dönemlerde ilgi merkezi. Gerek çağdaş yapısı, gerek kentsel avantajları ve gerekse insanının sıcak yapısı yeni yaşam merkezi olarak İzmir ve Ege'yi tercih edenlerin sayısını arttırıyor. Öyle olunca da konut sektöründe bir hareket, bir hareket...

Büyüklerimiz boşuna dememiş, "Dünyada mekan, ahirette iman" diye... Barınma, insanoğlu için ilk çağlardan bu yana hep gereksinme, ama hep sorun. Ağaç kovuğunda yaşamak... Mağarada, kerpiç damlarda, ahşap evlerde veya köprü altlarında hayat geçirmek... Ve günümüzdeki gecekondular, beton binalar, gökdelenler ve modern yapılar...

Artan nüfus nedeniyle konut açığı her geçen gün büyüyor. Halen ülkemizde yıllık 400 binlerde seyreden konut açığı bulunuyor. İşte...