25 / 04 / 2024

Milli Emlak İzmir'in göbeğinde arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Milli Emlak İzmir'in göbeğinde arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Egenin incisi İzmir'de arsa satacak. Yatırımcıların radarına giren ihale 28 Haziran'da yapılacak. 



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinde yer alan satış bölümünden yayınlıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, satışa çıkarılan Milli Emlak bu kez de İzmir'de arsa satıyor.  

Milli Emlak İzmir in göbeğinde arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Söz konusu arsa Serbest Bölge ve Adnan Menderes Havalimanı'yla dikkat çeken Gaziemir'de yer alıyor. Atıfbey Mahallesi'ndeki  arsa konut alanı imarlı olarak belirtildi. Taşınmaz numarası 35050100771 olarak açıklanan arsa 499 metrekare alana sahip.

Hazine hissesinin de 499 metrekare olarak belirtildiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli  1 milyon 497  bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 449 bin 100 TL şeklinde açıklandı.

Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan tarihe göre, merakla beklenen 28 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan o ihale ilanı şu şekilde...


Geri Dön