25 / 04 / 2024

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Ankara'da arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Ankara'da arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara'daki imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 



Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden hız kesmeden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanı da sitesinde kamuya açık şekilde yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasında bulunan söz konusu satış ihaleleri arasında  Ankara  ili, Kahramankazan ilçesindeki imarlı arsa da mevcut.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Ankara da arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sayfasındaki son dakika detayına göre satışa sunulan konut alanı imarlı arsa Ankara ili, Kahramankazan ilçesi Saray Mahallesi'nde yer alıyor.

İhale tarihi de resmi olarak açıklanan söz konusu arsanın taşınmaz numarası 06200105144 şeklinde belirtildi. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 500 metrekare.


Geri Dön