19 / 03 / 2024

Antalya'da konut alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Antalya'da konut alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya ili, Korkuteli ilçesi Yeşilyayla Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...



Satışa çıkardığı imarlı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği yeni ihale ilanlarını da resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında Antalya ili, Korkuteli ilçesinde yer alan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Antalya da konut alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki detaylara göre, satışa sunulan söz konusu arsa Antalya ili, Korkuteli ilçesi Yeşilyayla Mahallesi'nde yer alıyor.

İhaleye çıkan söz konusu arsanın taşınmaz numarası 07120107141 şeklinde belirtildi. Söz konusu imarlı tarlanın yüz ölçümü 856 metrekare.


Geri Dön